Zaterdag 25 mei 2019 stond de return van THOR F1 tegen Tweemaal Zes F1 uit Maartensdijk op het programma. Vorige week werd er tegen deze ploeg een flink verlies geleden (5-25). Na een goede training op woensdag onder leiding van Janne en Jochem waren we niet van plan om deze week met soortgelijke cijfers naar huis te gaan.
In de eerste 10 minuten leken David, Mees, Mette en Megan net als vorige week wat verdonderd door de snelheid en het goede schieten van TZ, waardoor we al snel tegen een achterstand aankeken. David scoorde een mooi afstandschot en na 10 minuten spelen stond er 6-1 op het scorebord. De eerste wissels werden ingezet en Janne en Jochem moedigden onze spelers aan om goed te verdedigen en bij je eigen tegenstander te blijven.  Dit lukte! Door goed te verdedigen en samen te spelen konden David en Evi scoren. Ruststand 6-3.
Na rust kwam TZ sterk uit de kleedkamers. Zij scoorden snel 2 doelpunten. THOR creerde veel kansen, maar helaas was er wat moeite met de afronding. Gelukkig scoorde Evi nog een keer, waardoor de stand met nog 10 minuten te spelen 8-4 was. In de laatste 10 minuten wist Evi nog 2x te scoren en TZ 1x, wat de eindstand 9-6 maakte.
THOR F1 heeft haar doel deze wedstrijd gehaald, door met betere cijfers thuis te komen. Zeker de tweede helft is er erg goed gespeeld!
Volgende week  1 juni staat er weer een uit-wedstrijd op het programma. Dit keer tegen KCD F1 uit Doorn om 10.00 uur