Beste THOR-supporter,

Graag jullie aandacht voor het volgende: vanaf nu is het voor iedereen die THOR een warm hart toedraagt mogelijk om THOR GRATIS te sponsoren.

Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar www.sponsorkliks.com. Vervolgens wordt gevraagd je sponsordoel in te voeren, dat is Korfbalvereniging THOR (of gewoon THOR), en dan vind je het vanzelf. Dit kan iedereen doen, dus vertel je ouders, opa & oma, buren en collega's dit ook te doen.

Als je THOR geselecteerd hebt, kan je de webwinkel zoeken waar je iets wilt bestellen, dat zijn er tientallen; waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert THOR een commissie (een geldbedrag) op terwijl je zelf dezelfde prijs betaald; een kleine moeite en het kost je niets extra's.

Goed om te weten; het werkt niet alleen voor goederen, 'winkels' maar ook voor etenswaren, zoals de site ThuisBezorgd, en nog veel meer andere dingen.

Kortom, hoe meer jullie online bestellen via www.sponsorkliks.com, hoe meer geld dat THOR oplevert. Makkelijker kan haast niet, toch? Wij zien het in ieder geval als een goed excuus om meteen te gaan winkelen!

Mocht je nog vragen hebben; mail gerust naar arjankalfsbeek@gmail.com.

Alvast bedankt namens de sponsorcommisie, en succes met winkelen!

PS: mocht je een fanatieke shopper zijn; dan kan jij je aanmelden om op de hoogte te blijven van de aanbiedingen op deze site en daarnaast kan je zien hoeveel geld THOR al 'gespaard' heeft.

ma mei 14
Schoolkorfbal/Spelletjesochtend