Zo, het THORkamp zit er helaas alweer op! Maar wat hebben we een leuke week achter de rug. Wat anders dan anders en toch enorm geslaagd. Dit jaar op eigen terrein in plaats van een accommodatie, in tenten geslapen in plaats van kamers, met de fiets bereikbaar in plaats van een lang stuk rijden en wat wisselingen in de leiding door de week heen.

Wij willen graag nog de Club van 50 bedanken die het mogelijk hebben gemaakt om te poldersporten bij De Boerinn in Kamerik op donderdag en mee te doen aan de Korfbalstars clinic op zaterdag verzorgd door André en Gerhard. Ook bedankt aan BSO Ballies voor de fijne samenwerking tijdens de dagen dat zij ook aanwezig waren en de lunch die zij verzorgd hebben.

Wij hebben het in ieder geval erg naar ons zin gehad en hopen jullie ook. Bedankt voor de gezelligheid en hopelijk tot volgend jaar!

Groetjes en iedereen een fijne zomervakantie toegewenst,

De kampcommissie

Klik op de foto's voor een vergroting

Open dit artikel om de speurtocht handleiding te zien!

Beste jeugdleden van THOR,

Vrijdag 16 februari staat het volgende jeugdfeest op het programma. Deze avond gaan we lekker zwemmen!
We vertrekken om 18:00 bij de Open Poort en zullen om ongeveer 20:30 weer terug zijn. Alle jeugdleden die in het bezit zijn van een zwemdiploma mogen mee. Kosten voor deze activiteit zijn 3 euro per kind.
Geef je van te voren wel even op (uiterlijk vóór 14 februari). Dit kan door een mail te sturen naar: corinda.kok@hotmail.comWe zoeken ook nog chauffeurs die willen rijden. Graag bij je opgave ook vermelden of je ouders wel/niet kunnen brengen en/of halen.

Graag tot dan!

De jeugdcommissie

Hallo jongens en meisjes,

Op vrijdag 27 oktober 2017 is het eindelijk zover. De eerste jeugdactiviteit van het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en deze keer is het……

Beste jeugdleden van THOR,

Het is weer hoog tijd voor een jeugdfeest! Vrijdag 17 februari gaan we daarom lekker bowlen met elkaar.
Om 18.45 uur verzamelen we bij de Open Poort, van waar we met auto’s naar de bowlingbaan zullen rijden. Rond 20.15 uur zijn we weer terug.
Kosten voor deze activiteit zijn: 4 euro per persoon.

Wil je mee? Geef je dan zsm, maar in ieder geval vóór 15 februari op! Dit ivm reservering van bowlingbanen en plekken in de auto.
Let op! Er zijn maar beperkte plekken beschikbaar en vol=vol!

Opgeven kan door te mailen naar: corinda.kok@hotmail.com
We hopen jullie allemaal te zien op vrijdag 17 februari aanstaande!

Groetjes,
De jeugdcommissie

P.s. De inschrijvingen voor het THORkamp zijn ook al in volle gang! Dit jaar gaan we van maandag 10 t/m vrijdag 14 juli op kamp. Wil je mee? Geef je dan zsm op door een mailtje te sturen naar: corinda.kok@hotmail.com

Beste jeugdleden,

Ook dit jaar gaan wij weer op kamp! Traditiegetrouw is dit in de eerste week van de zomervakantie, dit jaar is dit van maandag 10 t/m vrijdag 14 juli

Alle spelende leden vanaf de F1 t/m de B1 mogen mee. Kosten voor de hele week bedragen 95 euro per kind.

Wil jij mee met het allerleukste kamp van het jaar? Geef je dan snel op!

Woensdag 30 november was het zover...

De kangoeroes en de f-jes hadden een korfbaltraining in het het thema Sint en Piet.

Zo moesten ze kadootjes over de daken in de schoorsteen gooien, estafette, in de zak van sinterklaas verkleed als pietje een parcours afleggen, kadootjes stapelen en een zakje pepernoten happen.  Tenslotte kreeg iedereen een wel verdiend pietendiploma!!

Het was een leuke training en er waren veel enthousiaste kinderen!!

De foto's kun je hier bekijken.

Wist je dat……?
  • Toscha en Jitske tijdens levend stratego heel nodig moesten plassen?!
  • Zij van Corinda maar een boom moesten opzoeken?
  • Marijn B een goede levende vlag was?
  • Merle, Rianne, Desiree, Frederique, Sara, Julia en Marijn B voor het eerst mee op kamp waren?
  • Bastiaan en Annet gekoppeld zijn tijdens het weerwolven spel?
  • Het donderdagavond bonte avond is!! #zinin.

KCD 1 - THOR 1 12 - 12
KCC 9 - THOR 2 6 - 11