Home kv Thor

Open dit artikel om de speurtocht handleiding te zien!

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Op woensdag 4 december van 17.00 uur tot 18.00 kun je meedoen met Pietenkorfbal in Sporthal de Kroon.

Samen met andere pietjes en sinterklaasjes op daken klimmen, over daken lopen, pakjes door de korf-schoorsteen gooien, overgooien, korfschieten en noem maar op! Bij voldoende aanmeldingen gaan we ook een wedstrijdje korfballen tussen de sintjes en de pietjes, dus geef je op!

We zouden het leuk vinden als je verkleed komt als pietje of sinterklaasje!

(schmink is niet toegestaan)

Heb je zin om mee te doen, geef je dan op door een mailtje te sturen naar schoolkorfbal.kvthor@gmail.com. Vermeld hierbij je naam, school en leeftijd. Deelname is gratis.

Tot ziens op 4 december!

Beste Jeugdleden,

Binnenkort komt Sinterklaas met al z’n pieten ons land weer binnen. Daar kijken wij natuurlijk allemaal naar uit! 

Op vrijdag 22 november nodigen we jullie graag uit om samen met ons te vieren dat de goedheiligman bijna jarig is door middel van een speurtocht. Daarbij zijn fanatisme en jonge, scherpe ogen van belang. Wanneer we bij de kantine aangekomen zijn, wordt avondeten verzorgd.

Wij hopen dat alle jeugdleden van de C, D, E en F ons komen helpen in onze zoektocht. Vriendjes en vriendinnetjes zijn ook van harte welkom!

Datum:        Vrijdag 22 november 2019
Locatie:       Basisschool St. Bavo (Schoollaan 6)
Tijd:             17.00 tot 20.00
Bijdrage:     € 2,50 p.p.

Je kan je opgeven door te mailen naar wout@vanzaale.nl

Hopelijk zijn jullie er allemaal!

Groetjes Elin, Fleur, Lieke, Luuk, Yvonne, Karlijn, Josse, Jochem en Wout
De jeugdcommissie

Beste jeugdleden van THOR,

We beginnen 2019 goed, want vrijdag 18 januari staat er weer een activiteit op het programma. We nodigen jullie uit voor een Oud-Hollands nieuwjaarsgala.  

Kan jij goed sjoelen, koekhappen en heb je zin in een potje bingo? Kom dan naar de kantine en trek voor het gala je mooiste kleding aan! De avond wordt afgesloten met een coole disco en duurt voor jullie van 18:00 tot 20:00. Vriendjes en vriendinnetjes zijn natuurlijk ook welkom!

Waar: Thorkantine, sportlaan 1

Kosten:  2 euro voor leden en 3 euro voor vriendjes en vriendinnetjes die niet lid zijn. 

Meld je zo snel mogelijk aan door een mailtje te sturen naar: yvonne91_sluijs@hotmail.com

De Jeugdcommissie (Elin, Lieke, Fleur Wout, Jochem, Karlijn, Luuk en Yvonne)

Geef je op voor THORkamp 2019!

Beste jeugdleden,

Afgelopen jaar was THORkamp weer een groot succes. Daarom gaan wij dit jaar weer op kamp! Net als de afgelopen jarenis dit in de eerste week van de zomervakantie, dat is dit jaar van 22 juli t/m 26 juli 2019

Alle spelende leden vanaf de F1 t/m de A1 mogen mee. Ga je liever mee wanneer ook jouw allerbeste vriendje/vriendinnetje/broertje/zusje/neefje/nichtje, die niet op korfbal zit, mee gaat? Dit is geen probleem, zorg ook dat hij of zij zich opgeeft en ga gezellig samen mee op het allerleukste en coolste kamp van het jaar!

De kosten, de plaats waar we heen gaan, etc. worden later bekend gemaakt.

Geef je uiterlijk voor 1 februari 2019 op. Er kunnen maximaal 30 kinderen mee, dus geef je zo snel mogelijk op. VOL = VOL!

Opgeven kan door een mailtje te sturen met je naam, geboortedatum en je team naar: thorkampharmelen@gmail.com

Doet het snel! Zo’n supervet kamp wil je toch niet missen?

Kampcommissie kv THOR

 

Lieve kinderen,

Help!!!! 

De kampioenschapsbeker is gestolen en nu hebben wij jullie hulp nodig om hem te vinden. We willen de dader vinden door behulp van het spel ‘who dunnit’. 

27 10 2018 thor whodunnit

Lieve jeugdleden,

Vrijdag 28 september is het tijd voor alweer de allereerste jeugdactiviteit van dit seizoen! Wij nodigen iedereen van de kangoeroes tot en met de C uit voor een gezellige bingoavond in de kantine, waarbij leuke prijzen te winnen zijn!!!

De avond begint om 18:30 uur en zal tot ongeveer 19:30 uur duren. De kosten zijn € 1,= per persoon en vriendjes en vriendinnetjes zijn natuurlijk ook welkom.

Geef je van te voren wel eventjes op. Dit kan je doen door Fleur een berichtje te sturen. Haar e-mailadres is fleurtjevdbosch2001@gmail.com

Dus... trommel al je teamgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes op en ga de strijd aan om deze bingoavond te winnen!

We hopen jullie allemaal vrijdag 28 september te zien!

Groetjes, de jeugdcommissie

Afgelopen vrijdag, 24 mei, organiseerde de jeugdcommissie een speurtocht. Met het goede weer in het vooruitzicht zijn er in totaal 28 speurders gekomen om deze te lopen. We verzamelden ons bij de Praatkuil om 5 uur in de middag en na een korte uitleg van Lieke konden de groepjes worden gemaakt. Het was de bedoeling om langs de looproute bepaalde voorwerpen te vinden en hier een foto van te maken met het groepje. Het groepje met de meeste gevonden voorwerpen en origineelste foto's wint een prijs.

Als eerste ging de groep op pad die begeleid werd door Jochem en Wout (nogmaals bedankt voor jullie hulp). Zij werden goed in gaten gehouden en op de voet gevolgd door de groep van Yvonne. Daarna was het ook de beurt aan de groep van Luuk om te vertrekken. Nadat Luuk voor de 3de keer de route was uitgelegd door Elin, kon ook zijn groepje de goede richting op lopen. Inmiddels stond het groepje van Janne en Elin al een kwartier in de startblokken en zodra ook zij het  startsignaal hoorden, gingen zij van start.

Lieve jeugdleden,

Aankomende vrijdag 25 mei is de allerlaatste jeugdactiviteit van dit seizoen, namelijk een speurtocht en even voor de kangoeroes, F, E en D; en bowlen voor de C, B en A jeugd. We willen er met zoveel mogelijk jeugdleden een leuke afsluitende activiteit van maken!!! Kom jij ook?

Beste jeugdleden van THOR,

Vrijdag 16 februari staat het volgende jeugdfeest op het programma. Deze avond gaan we lekker zwemmen!
We vertrekken om 18:00 bij de Open Poort en zullen om ongeveer 20:30 weer terug zijn. Alle jeugdleden die in het bezit zijn van een zwemdiploma mogen mee. Kosten voor deze activiteit zijn 3 euro per kind.
Geef je van te voren wel even op (uiterlijk vóór 14 februari). Dit kan door een mail te sturen naar: corinda.kok@hotmail.comWe zoeken ook nog chauffeurs die willen rijden. Graag bij je opgave ook vermelden of je ouders wel/niet kunnen brengen en/of halen.

Graag tot dan!

De jeugdcommissie

Hallo jongens en meisjes,                                                                                                         

Op vrijdag 27 oktober 2017 is het eindelijk zover. De eerste jeugdactiviteit van het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en deze keer is het…… 

Agenda

Bootcampsessie
za juni 06 @11:00 - 14:00

Zaaldienst

Taken Zaaldienst

Zaterdag .... 2020


realisatie: oscreative webdesign