Home kv Thor

Beste jeugdleden van THOR,

We beginnen 2019 goed, want vrijdag 18 januari staat er weer een activiteit op het programma. We nodigen jullie uit voor een Oud-Hollands nieuwjaarsgala.  

Kan jij goed sjoelen, koekhappen en heb je zin in een potje bingo? Kom dan naar de kantine en trek voor het gala je mooiste kleding aan! De avond wordt afgesloten met een coole disco en duurt voor jullie van 18:00 tot 20:00. Vriendjes en vriendinnetjes zijn natuurlijk ook welkom!

Waar: Thorkantine, sportlaan 1

Kosten:  2 euro voor leden en 3 euro voor vriendjes en vriendinnetjes die niet lid zijn. 

Meld je zo snel mogelijk aan door een mailtje te sturen naar: yvonne91_sluijs@hotmail.com

De Jeugdcommissie (Elin, Lieke, Fleur Wout, Jochem, Karlijn, Luuk en Yvonne)

Geef je op voor THORkamp 2019!

Beste jeugdleden,

Afgelopen jaar was THORkamp weer een groot succes. Daarom gaan wij dit jaar weer op kamp! Net als de afgelopen jarenis dit in de eerste week van de zomervakantie, dat is dit jaar van 22 juli t/m 26 juli 2019

Alle spelende leden vanaf de F1 t/m de A1 mogen mee. Ga je liever mee wanneer ook jouw allerbeste vriendje/vriendinnetje/broertje/zusje/neefje/nichtje, die niet op korfbal zit, mee gaat? Dit is geen probleem, zorg ook dat hij of zij zich opgeeft en ga gezellig samen mee op het allerleukste en coolste kamp van het jaar!

De kosten, de plaats waar we heen gaan, etc. worden later bekend gemaakt.

Geef je uiterlijk voor 1 februari 2019 op. Er kunnen maximaal 30 kinderen mee, dus geef je zo snel mogelijk op. VOL = VOL!

Opgeven kan door een mailtje te sturen met je naam, geboortedatum en je team naar: thorkampharmelen@gmail.com

Doet het snel! Zo’n supervet kamp wil je toch niet missen?

Kampcommissie kv THOR

 

Lieve kinderen,

Help!!!! 

De kampioenschapsbeker is gestolen en nu hebben wij jullie hulp nodig om hem te vinden. We willen de dader vinden door behulp van het spel ‘who dunnit’. 

27 10 2018 thor whodunnit

Lieve jeugdleden,

Vrijdag 28 september is het tijd voor alweer de allereerste jeugdactiviteit van dit seizoen! Wij nodigen iedereen van de kangoeroes tot en met de C uit voor een gezellige bingoavond in de kantine, waarbij leuke prijzen te winnen zijn!!!

De avond begint om 18:30 uur en zal tot ongeveer 19:30 uur duren. De kosten zijn € 1,= per persoon en vriendjes en vriendinnetjes zijn natuurlijk ook welkom.

Geef je van te voren wel eventjes op. Dit kan je doen door Fleur een berichtje te sturen. Haar e-mailadres is fleurtjevdbosch2001@gmail.com

Dus... trommel al je teamgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes op en ga de strijd aan om deze bingoavond te winnen!

We hopen jullie allemaal vrijdag 28 september te zien!

Groetjes, de jeugdcommissie

Afgelopen vrijdag, 24 mei, organiseerde de jeugdcommissie een speurtocht. Met het goede weer in het vooruitzicht zijn er in totaal 28 speurders gekomen om deze te lopen. We verzamelden ons bij de Praatkuil om 5 uur in de middag en na een korte uitleg van Lieke konden de groepjes worden gemaakt. Het was de bedoeling om langs de looproute bepaalde voorwerpen te vinden en hier een foto van te maken met het groepje. Het groepje met de meeste gevonden voorwerpen en origineelste foto's wint een prijs.

Als eerste ging de groep op pad die begeleid werd door Jochem en Wout (nogmaals bedankt voor jullie hulp). Zij werden goed in gaten gehouden en op de voet gevolgd door de groep van Yvonne. Daarna was het ook de beurt aan de groep van Luuk om te vertrekken. Nadat Luuk voor de 3de keer de route was uitgelegd door Elin, kon ook zijn groepje de goede richting op lopen. Inmiddels stond het groepje van Janne en Elin al een kwartier in de startblokken en zodra ook zij het  startsignaal hoorden, gingen zij van start.

Lieve jeugdleden,

Aankomende vrijdag 25 mei is de allerlaatste jeugdactiviteit van dit seizoen, namelijk een speurtocht en even voor de kangoeroes, F, E en D; en bowlen voor de C, B en A jeugd. We willen er met zoveel mogelijk jeugdleden een leuke afsluitende activiteit van maken!!! Kom jij ook?

Beste jeugdleden van THOR,

Vrijdag 16 februari staat het volgende jeugdfeest op het programma. Deze avond gaan we lekker zwemmen!
We vertrekken om 18:00 bij de Open Poort en zullen om ongeveer 20:30 weer terug zijn. Alle jeugdleden die in het bezit zijn van een zwemdiploma mogen mee. Kosten voor deze activiteit zijn 3 euro per kind.
Geef je van te voren wel even op (uiterlijk vóór 14 februari). Dit kan door een mail te sturen naar: corinda.kok@hotmail.comWe zoeken ook nog chauffeurs die willen rijden. Graag bij je opgave ook vermelden of je ouders wel/niet kunnen brengen en/of halen.

Graag tot dan!

De jeugdcommissie

Hallo jongens en meisjes,                                                                                                         

Op vrijdag 27 oktober 2017 is het eindelijk zover. De eerste jeugdactiviteit van het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en deze keer is het…… 

Beste jeugdleden van THOR,

 
Het is weer hoog tijd voor een jeugdfeest! Vrijdag 17 februari gaan we daarom lekker bowlen met elkaar. 
Om 18.45 uur verzamelen we bij de Open Poort, van waar we met auto’s naar de bowlingbaan zullen rijden. Rond 20.15 uur zijn we weer terug. 
Kosten voor deze activiteit zijn: 4 euro per persoon.
 
Wil je mee? Geef je dan zsm, maar in ieder geval vóór 15 februari op! Dit ivm reservering van bowlingbanen en plekken in de auto.
Let op! Er zijn maar beperkte plekken beschikbaar en vol=vol!
 
Opgeven kan door te mailen naar: corinda.kok@hotmail.com
We hopen jullie allemaal te zien op vrijdag 17 februari aanstaande!
 
Groetjes,
De jeugdcommissie
 
P.s. De inschrijvingen voor het THORkamp zijn ook al in volle gang! Dit jaar gaan we van maandag 10 t/m vrijdag 14 juli op kamp. Wil je mee? Geef je dan zsm op door een mailtje te sturen naar: corinda.kok@hotmail.com

Beste jeugdleden,

Ook dit jaar gaan wij weer op kamp! Traditiegetrouw is dit in de eerste week van de zomervakantie, dit jaar is dit van maandag 10 t/m vrijdag 14 juli

Alle spelende leden vanaf de F1 t/m de B1 mogen mee. Kosten voor de hele week bedragen 95 euro per kind.

Wil jij mee met het allerleukste kamp van het jaar? Geef je dan snel op!

Woensdag 30 november was het zover...

De kangoeroes en de f-jes hadden een korfbaltraining in het het thema Sint en Piet.

Zo moesten ze kadootjes over de daken in de schoorsteen gooien, estafette, in de zak van sinterklaas verkleed als pietje een parcours afleggen, kadootjes stapelen en een zakje pepernoten happen.  Tenslotte kreeg iedereen een wel verdiend pietendiploma!!

Het was een leuke training en er waren veel enthousiaste kinderen!!

De foto's kun je hier bekijken.

Agenda

Schoolkorfbaltoernooi
za juni 22 @10:00 - 12:30
Seizoensafsluiting
za juli 06
THORkamp
ma juli 22
THORkamp
di juli 23
THORkamp
wo juli 24
THORkamp
do juli 25
THORkamp
vr juli 26

Kantinezaken

13 of 14 juni 2019

Schoonmaken: THOR MW1

Woensdag 12 juni 2019

Kantinedienst:

20:15 - 21:30 : THOR A1

Zaterdag 15 juni 2019

Kantinedienst:

09:00 - 11:00 : Demi, Jitske & Esmee
11:00 - 13:00 : Damaris & Elin
13:00 - 15:00 : Judith & Riet
15:00 - 17:00 : Joyce & Fokko
17:00 - einde : THOR 1

Uitslagen

Sp.West MW1 - THOR MW1 13 - 7
THOR A2 - SDO A2 9 - 8

realisatie: oscreative webdesign