Home kv Thor

Open dit artikel om de speurtocht handleiding te zien!

Speurtocht Handleiding

Wat leuk dat jullie meedoen aan deze speurtocht! 

Het startpunt van de route is op de plek waar de uitweg op de kalverstraat aansluit, waar ook de huisarts gevestigd is. Van elke straat is een foto toegevoegd in de route, zodat jullie kunnen zoeken welke straat de volgende is. Ook zijn de straatnamen weergegeven voor als de foto niet duidelijk is. Een aantal opdrachten worden bij de routebeschrijving uitgelegd, maar de meeste opdrachten hangen langs de route. De opdrachten moeten dan gezocht en uitgevoerd worden. De speurtocht zal ongeveer een uur duren en eindigt bij de Hervormde kerk.

De route van de speurtocht kan hieronder op de website gevonden worden. Print je het liever uit, dan kan je hier een printbare versie van de handleiding vinden.

Aan het einde van de speurtocht moet er een woord gevormd worden. Mail dit woord, je naam+adres en de foto van de laatste opdracht naar jeugdcommissiethor@outlook.com en wie weet winnen jullie wel een leuke prijs! 

De onderstaande spullen heb je nodig bij de speurtocht: 

Een telefoon (om foto’s te maken) 
Deze routebeschrijving (op papier of op een telefoon) 
Waterflesje 
Pen en papier
Eén bal (denk aan een stuiterbal, tennisbal, voetbal, korfbal etc.)

Heel veel succes en veel plezier!!

BELANGRIJK!! 

Houd je aan de verkeers- en corona regels. Ga niet met te veel kinderen op pad en bij voorkeur alleen met eigen familie.

Houd 1,5 meter afstand van andere mensen. 
Let goed op met oversteken. 
Laat de opdrachten hangen, zo blijft de speurtocht ook leuk voor andere kinderen.

Het kan voorkomen dat iemand de opdrachten weghaalt of dat je de opdracht niet kan vinden. Om deze reden kunnen de opdrachten ook digitaal hier gevonden worden. In het geval dat de opdracht niet gevonden is of weggehaald, horen wij hier graag van. Stuur ons een e-mail via jeugdcommissiethor@outlook.com en dan zorgen wij dat deze weer wordt opgehangen.

Speurtocht Route

Begin op de uitweg (zie foto). Start bij het straatnaambordje, welke volgens de foto aan de rechterkant van de straat staat. Begin op de uitweg (zie foto)

De warming-up kan beginnen!

Opdracht 

Los de volgende som op:20+20+10=... 

Het antwoord zijn het aantal stappen die je moet zetten vanaf het straatnaambordje in de richting van de jeu de boule baan. Aangekomen bij de jeu de boule baan mogen jullie op zoek naar de volgende opdracht!

Zo dat was een stevige warming-up! Zijn jullie er klaar voor? Ga bij de gele hekjes voor het bruggetje staan. De foto hiernaast is de volgende straat. Zien jullie welke straat dit is?

Loop deze straat (de Rijnlaan) uit tot het speeltuintje aan de rechterkant. In het speeltuintje zijn de volgende opdrachten (opdracht 3, 4, 5) verstopt!

Hebben jullie alle drie de opdrachten uitgevoerd en de letters verzameld? Dan kunnen jullie opzoek naar de volgende straat! Deze staat hieronder op de foto.

Tijd voor een beetje rust! Loop deze straat (de Irenelaan) uit tot aan de Julianalaan. Sla hier rechtsaf en ga hier opzoek naar de straat op volgende foto!

Hebben jullie de goede straat gevonden?

Dit is de Margrietlaan. In deze laan is de volgende opdracht (opdracht 6) verstopt. Zoek deze opdracht en voer hem uit.

Pas op voor de auto's in deze straat.

Is het gelukt om de juiste letter te vinden? Dan mogen jullie zoeken naar volgende straat die je hieronder op de foto ziet.

Opdracht 7 en 8 zijn verstopt aan het begin van deze straat (Beatrixlaan). Voer opdracht 7 gelijk uit  en onthoud goed wat er op opdracht 8 staat. maak eventueel een foto hiervan zodat het makkelijker is om het te onthouden.

Als je dit gedaan hebt loop naar het einde van de Beatrixlaan tot je het straatnaambordje tegenkomt. Hier mogen jullie opdracht 8 uitvoeren.

Gevonden wat je moest zoeken? Loop hier rechtdoor (via de Bernhardlaan, de richting van de foto), op zoek naar de straat op volgende foto.

Bij de foto hiernaast aangekomen? In deze straat (Willem de Zwijgerlaan) is een nieuwe opdracht (opdracht 9) verstopt! Succes.

Al dorst gekregen? Het water hebben jullie niet meer nodig voor een opdracht, dus drink het gerust op.

Loop met de bocht mee de Willem de Zwijgerlaan verder en ga opzoek naar de straat hieronder!

Heb je de straat gevonden? Zet vanaf het begin van deze straat (Gravenlaan) 22 grote stappen aan de linkerkant van de weg. Als je goed om je heen kijkt kan je hier de volgende opdracht (opdracht 10) vinden!

Opdracht gevonden en volbracht? Loop de straat uit en sla aan het einde linksaf, maar let op, loop deze straat (de Groenendaal) nog niet in.

De volgende opdracht (opdracht 11) hangt aan een boom aan de linkerkant van de straat. Dit is de 20e boom. Succes met tellen!

Hebben jullie de opdrachten kunnen uitvoeren? Loop verder langs het zwembad en de tennisvelden en ga opzoek naar de plek op de foto hieronder.

Zoek bij de sporthal naar opdracht 13 en voer deze uit. Zoek bij de sporthal naar opdracht 13 en voer deze uit.

Is het jullie gelukt? Loop verder richting de plek van de foto hieronder.

Op het schoolplein zijn twee opdrachten (opdracht 14, 15) te vinden!

Hebben jullie alle woorden bedacht en raak geschoten op de korven? Dan mogen jullie helemaal doorlopen tot aan het einde van de foto hierboven! 

Als je helemaal tot het einde hebt gelopen sta je als het goed is nu voor de Wilhelminalaan. Steek (veilig) de straat over en loop naar rechts. Probeer hier het pad op de foto hieronder te vinden!

Loop het nog niet in.

Opdracht

op de 9e paal van het hekje links hangt de volgende opdracht (opdracht 16), succes!

Zo dat ging snel! Moe van het sprinten? Loop rustig het pad af richting het kruispunt van de Kerkweg en de Willem Alexanderlaan.

Nu moeten jullie goed opletten en goed oppassen!
Steek de straat voorzichtig over en ga opzoek naar de straat van de foto hieronder. 

Dit is de Berkenlaan. Aan het begin van deze laan is de volgende opdracht (opdracht 17) te vinden!

Hebben jullie de letter gevonden door de opdracht te voltooien? Ga dan opzoek naar deze straat hieronder!

Jullie hebben al bijna alle letters verzameld, goed bezig! In deze straat (Meidoornlaan) hangt de volgende opdracht (opdracht 18)

Nog een letter gevonden? De speurtocht is bijna afgelopen. Kijk aan het einde van de straat, welke kan je op moet lopen aan de hand van de foto hieronder.

Loop een stukje rechtdoor op de kastanjelaan en ga opzoek naar de straat  op de foto hieronder.

In deze straat hangt de volgende opdracht (opdracht 19)

Dat zag er goed uit! Echt een natuurtalent ben jij!

De laatste opdracht (opdracht 20) hangt bij de plek op de foto hieronder.

Heb je de opdracht uitgevoerd? Schrijf alle letters die je hebt verzameld op en probeer hier een woord van te vormen.

Heb je een woord kunnen vormen? Dan heb je de speurtocht helemaal goed uitgevoerd, topper! 

Mail het gevonden woord samen met de foto van de laatste opdracht naar jeugdcommissiethor@outlook.com en misschien win jij nog wel een klein prijsje!


Met Vriendelijke groet,

De Jeugdcommissie

Uitslagen

KCD 1 - THOR 1 12 - 12
KCC 9 - THOR 2 6 - 11
Reflex 1 - THOR 3 12 - 7
HKC (Ha) MW1 - THOR MW1 4 - 8
SDO A2 - THOR A1 5 - 15
ESDO A3 - THOR A2 6 - 2
EKVA B2 - THOR B1 4 - 7
Reflex D1 - THOR D1 13 - 2
Vinken E2 - THOR E1 3 - 6
SDO E2 - THOR E2 1 - 3
OVVO F1 - THOR F1 9 - 3

 


realisatie: oscreative webdesign