Zaterdag 6 juli vindt de seizoensafsluiting plaats met een traditionele BBQ. Deze start rond de klok van 18.00 uur.

Het middagprogramma is ook bekend! We gaan zeskampen! IEDEREEEN mag meedoen aan de zeskamp, jong tot oud, senioren, junioren, jeugdleden, ouders,broertjes, zusjes etc. We verzamelen om 14.00 uur en starten om 14.30 uur. Wil je meedoen? Geef je dan snel op via opgave.thor@gmail.com

Opgeven voor de barbecue kan ook via opgave.thor@gmail.com. Laat in deze mail weten met hoeveel personen je komt en of er vegetariërs bij zitten. De kosten zijn als volgt:

Jeugd t/m 4 jaar                        gratis
 B-jeugd t/m F-jeugd en welpen   €   6,00
 A-jeugd en volwassenen             € 12,00

Geef je snel op, en hopelijk tot 6 juli!

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Aan de leerlingen van de groepen 1 t/m 8 en hun ouder(s)/verzorger(s),

Ook dit jaar organiseert korfbalvereniging THOR een schoolkorfbaltoernooi en spelletjes toernooi op het THOR-terrein. Het toernooi vindt plaats op:

Zaterdag 22 juni 2019  van 10.00-12.30 uur op sportpark Bijleveld te Harmelen

• Een spelletjestoernooi voor groep 1 en 2
  • Een korfbaltoernooi voor groep 3&4 met gemixte teams van 4-6 kinderen
  • Een korfbaltoernooi voor groep 5&6 met gemixte teams van 4-6 kinderen
  • Een korfbaltoernooi voor groep 7&8 met gemixte teams van 4-6 kinderen

Tijdens het toernooi is er voor alle deelnemers een gratis portie poffertjes.

Hou de datum vrij! Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Traditiegetrouw zal ook dit seizoen weer feestelijk worden afgesloten. Dit gaat gebeuren op zaterdag 9 juni! De hele dag zullen er leuke dingen te doen zijn. Iedereen is van harte welkom: leden, ouders van jeugdleden, leden van de Club van 50, oud-leden en andere belangstellenden.

Om de dag sportief te beginnen gaan we met de vereniging mee doen aan de Rabobank fietstocht. Hiermee kunnen we door al een klein stukje te fietsen geld ophalen voor THOR. We zullen ‘s ochtends om 9.00 vertrekken vanaf de praatkuil midden in het dorp om dan gezamenlijk naar Woerden te fietsen. Klik hier voor meer informatie.

Fietsen voor THOR! Jij doet toch ook mee?
Op zaterdag 9 juni vindt de vijfde Rabo Fietstocht plaats. Met dit initiatief kunnen we onze kas flink spekken.
Start de seizoen afsluiting met een sportieve manier van sponsoren!

Vast bedrag voor elke deelnemer
In plaats van als vereniging mee te lopen met de avondvierdaagse heeft THOR zich dit jaar aangemeld als deelnemer aan de fietstocht. Bij elk startpunt van Rabobank Rijn en Veenstromen kan iedereen zich individueel melden/inschrijven.

Inschrijven is gratis!

De opgaves om mee te gaan naar de wedstrijd van Zuid Afrika- Portugal op zondag 1 november a.s. gaan heel goed. We hebben al 36 opgaves en er zij nog enkele plekken vrij.
Aansluitend op deze wedstrijd zal het Nederlandse team spelen. De kaarten die we hebben gelden ook voor deze wedstrijd! Het idee voor nu is dus om na de wedstrijd van Zuid Afrika te blijven, zodat we aansluitend ook Nederland kunnen aanmoedigen.

Beste THOR- leden, ouders, belangstellenden,

Vanaf 30 oktober is het zo ver! Dan wordt in België het wereldkampioenschap korfbal georganiseerd. Allerlei landen vanuit de hele wereld zullen hier gaan strijden om de wereldtitel. De Zuid- Afrikaanse korfbal selectie, onder leiding van oud- hoofdtrainer van THOR, Peter Jonker, zal hier ook aan deelnemen.
Voor THOR is dit een unieke manier om dit WK eens van dichtbij mee te kunnen maken. Dit evenement willen we dus niet zomaar aan onze neus voorbij laten gaan!

Bootcampsessie
za juni 06 @11:00 - 14:00