Hou de datum vrij! Klik op de afbeelding voor een vergroting.

De opgaves om mee te gaan naar de wedstrijd van Zuid Afrika- Portugal op zondag 1 november a.s. gaan heel goed. We hebben al 36 opgaves en er zij nog enkele plekken vrij.
Aansluitend op deze wedstrijd zal het Nederlandse team spelen. De kaarten die we hebben gelden ook voor deze wedstrijd! Het idee voor nu is dus om na de wedstrijd van Zuid Afrika te blijven, zodat we aansluitend ook Nederland kunnen aanmoedigen.

Beste THOR- leden, ouders, belangstellenden,

Vanaf 30 oktober is het zo ver! Dan wordt in België het wereldkampioenschap korfbal georganiseerd. Allerlei landen vanuit de hele wereld zullen hier gaan strijden om de wereldtitel. De Zuid- Afrikaanse korfbal selectie, onder leiding van oud- hoofdtrainer van THOR, Peter Jonker, zal hier ook aan deelnemen.
Voor THOR is dit een unieke manier om dit WK eens van dichtbij mee te kunnen maken. Dit evenement willen we dus niet zomaar aan onze neus voorbij laten gaan!

't Capproen 1 - THOR 1 11 - 7
Atlantis 4 - THOR 2 8 - 19