Klik op de afbeelding voor een vergroting

Hou de datum vrij! Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Traditiegetrouw zal ook dit seizoen weer feestelijk worden afgesloten. Dit gaat gebeuren op zaterdag 9 juni! De hele dag zullen er leuke dingen te doen zijn. Iedereen is van harte welkom: leden, ouders van jeugdleden, leden van de Club van 50, oud-leden en andere belangstellenden.

Om de dag sportief te beginnen gaan we met de vereniging mee doen aan de Rabobank fietstocht. Hiermee kunnen we door al een klein stukje te fietsen geld ophalen voor THOR. We zullen ‘s ochtends om 9.00 vertrekken vanaf de praatkuil midden in het dorp om dan gezamenlijk naar Woerden te fietsen. Klik hier voor meer informatie.

Fietsen voor THOR! Jij doet toch ook mee?
Op zaterdag 9 juni vindt de vijfde Rabo Fietstocht plaats. Met dit initiatief kunnen we onze kas flink spekken.
Start de seizoen afsluiting met een sportieve manier van sponsoren!

Vast bedrag voor elke deelnemer
In plaats van als vereniging mee te lopen met de avondvierdaagse heeft THOR zich dit jaar aangemeld als deelnemer aan de fietstocht. Bij elk startpunt van Rabobank Rijn en Veenstromen kan iedereen zich individueel melden/inschrijven.

Inschrijven is gratis!

De opgaves om mee te gaan naar de wedstrijd van Zuid Afrika- Portugal op zondag 1 november a.s. gaan heel goed. We hebben al 36 opgaves en er zij nog enkele plekken vrij.
Aansluitend op deze wedstrijd zal het Nederlandse team spelen. De kaarten die we hebben gelden ook voor deze wedstrijd! Het idee voor nu is dus om na de wedstrijd van Zuid Afrika te blijven, zodat we aansluitend ook Nederland kunnen aanmoedigen.

Beste THOR- leden, ouders, belangstellenden,

Vanaf 30 oktober is het zo ver! Dan wordt in België het wereldkampioenschap korfbal georganiseerd. Allerlei landen vanuit de hele wereld zullen hier gaan strijden om de wereldtitel. De Zuid- Afrikaanse korfbal selectie, onder leiding van oud- hoofdtrainer van THOR, Peter Jonker, zal hier ook aan deelnemen.
Voor THOR is dit een unieke manier om dit WK eens van dichtbij mee te kunnen maken. Dit evenement willen we dus niet zomaar aan onze neus voorbij laten gaan!

Zaterdag 26 januari 2019

09:45 - 12:00 : Tess Vergeer