Fietsen voor THOR! Jij doet toch ook mee?
Op zaterdag 9 juni vindt de vijfde Rabo Fietstocht plaats. Met dit initiatief kunnen we onze kas flink spekken.
Start de seizoen afsluiting met een sportieve manier van sponsoren!

Vast bedrag voor elke deelnemer
In plaats van als vereniging mee te lopen met de avondvierdaagse heeft THOR zich dit jaar aangemeld als deelnemer aan de fietstocht. Bij elk startpunt van Rabobank Rijn en Veenstromen kan iedereen zich individueel melden/inschrijven.

Inschrijven is gratis!

Bij de inschrijving van de fietstocht vermeldt elke fietser op zijn/haar inschrijfkaart dat hij/zij fietst voor:

1. KV THOR, deelnemersnummer: 222
  2. Een deelnemersnummer naar eigen keuze (indien THOR het maximale bedrag van € 1.500 heeft gehaald gaat je bedrag naar je 2e keuze)
  3. Welke afstand je fietst.

Aan het eind van de rit levert iedereen zijn stempelkaart, met de benodigde stempels in bij het start-/finishpunt. Rabobank Rijn en Veenstromen stort vervolgens een vast bedrag per deelnemer (12 km = € 7,50, 30 km = € 15,- en 100 km = € 35,-) op de bankrekening van THOR. Dus hoe meer mensen er mee doen, hoe meer geld we verdienen. Dit kan oplopen tot maximaal € 1.500,- Het is dus belangrijk zo veel mogelijk mensen te mobiliseren. Dat mogen ook familieleden, vrienden, buren, etc zijn. Dus ook niet-leden van THOR mogen fietsen voor onze vereniging!

Routes door het Groene Hart
Voor de Rabo Fietstocht zijn meerdere mooie fietsroutes uitgezet door het Groene Hart. De routes lopen door de regio van Rabobank Rijn en Veenstromen. Iedereen mag zelf kiezen welke route hij/zij fietst. Met een lengte van ongeveer 30 kilometer zijn de routes goed te doen, ook als u geen geoefend fietser bent. Wilt u 60 kilometer fietsen? Dit kan door twee routes van 30 kilometer te fietsen. U ontvangt dan ook twee keer dit bedrag. Dit jaar is er weer een speciale gezinsroute van 12 kilometer. U kunt starten tussen 9.00 en 14.00 uur bij een van de vijf startpunten. Dat zijn: Rabobankkantoor in Woerden, Rabobankkantoor in Bodegraven, Rabobankkantoor in Mijdrecht, Gasterij Milandhof in Zegveld en vanaf het Kerkplein in Kockengen. Het is mogelijk om overal op de uitgepijlde routes te starten. Op de route komen we een aantal stempelposten tegen, maar ook leuke plekjes om te bezoeken of wat lekkers te eten.

Let Op!
Degenen die het leuk vinden om als vereniging met elkaar de fietstocht te doen, kunnen zich om 10.00 uur melden/inschrijven bij het Rabobankkantoor te Woerden. Van daaruit wordt dan in groepen per afstand de tocht gefietst.
Om 09.15 uur verzamelen we bij de praatkuil in Harmelen om samen naar het startpunt te fietsen.

Fiets ook mee!
Heb je er al zin in? Fiets dan gezellig mee! En mobiliseer meteen je gezin, vrienden, buren, opa’s en oma’s. Iedereen is welkom. Gezellig een dagje fietsen en tegelijk geld verdienen voor THOR: dat is de Rabo Fietstocht. Jij doet toch ook mee?

Wijnproeverij
za nov 10 @19:30 -