Aan de leerlingen van de groepen 1 t/m 8 en hun ouder(s)/verzorger(s),

Ook dit jaar organiseert korfbalvereniging THOR een schoolkorfbaltoernooi en spelletjes toernooi op het THOR-terrein. Het toernooi vindt plaats op:

Zaterdag 22 juni 2019  van 10.00-12.30 uur op sportpark Bijleveld te Harmelen

• Een spelletjestoernooi voor groep 1 en 2
  • Een korfbaltoernooi voor groep 3&4 met gemixte teams van 4-6 kinderen
  • Een korfbaltoernooi voor groep 5&6 met gemixte teams van 4-6 kinderen
  • Een korfbaltoernooi voor groep 7&8 met gemixte teams van 4-6 kinderen

Tijdens het toernooi is er voor alle deelnemers een gratis portie poffertjes.

Er wordt mono-korfbal gespeeld volgens de KNKV reglementen. KV THOR zorgt voor begeleiders voor de teams.

Woensdag 19 juni van 18.00 uur tot 19.00 uur is er de mogelijkheid mee te trainen met de reguliere korfbaltraining, zodat je tijdens het toernooi je van je allerbeste kant kunt laten zien.

Je kunt je opgeven door een email te sturen naar schoolkorfbal.kvthor@gmail.com.
Vermeld in je email je voornaam, je achternaam, je school en in welke groep je zit. Vermeld hierbij ook of je 19 juni wilt meetrainen.
Opgeven kan uiterlijk tot donderdag 6 juni 2019.

De teams worden samengesteld door kv THOR, kinderen lid zijn van een korfbalvereniging worden evenredig over de teams verdeeld. Het zou fijn zijn als de kinderen hun gekleurde school-tshirt aan doen tijdens het toernooi.

Ook zijn wij op zoek naar vrijwilligers om deze dag tot een succes te maken. Zijn er ouders/verzorgers die hierin willen bijdragen, laat dit weten via bovenstaand emailadres!

Laten we er met elkaar een gezellig en sportieve dag van maken!

Met vriendelijke groet,

Korfbalvereniging THOR