Traditiegetrouw zal ook dit seizoen weer feestelijk worden afgesloten. Dit gaat gebeuren op zaterdag 9 juni! De hele dag zullen er leuke dingen te doen zijn. Iedereen is van harte welkom: leden, ouders van jeugdleden, leden van de Club van 50, oud-leden en andere belangstellenden.

Om de dag sportief te beginnen gaan we met de vereniging mee doen aan de Rabobank fietstocht. Hiermee kunnen we door al een klein stukje te fietsen geld ophalen voor THOR. We zullen ‘s ochtends om 9.00 vertrekken vanaf de praatkuil midden in het dorp om dan gezamenlijk naar Woerden te fietsen. Klik hier voor meer informatie.

Voor diegene die voor de 12km kiezen, we zullen ongeveer 12 uur weer terug zijn in Harmelen. Dan kan iedereen thuis even bijkomen en een powernapje doen om zich weer klaar te stomen voor het 2 palen kampioenschap wat om 15.00 zal gaan starten op het veld.

Bij het 2 palen kampioenschap is het idee om vanaf de kangoeroes tot en met de D te gaan koppelschieten. Deze koppels mag je zelf samenstellen, maar het is wel de bedoeling dat de koppels bestaan uit een kind en een volwassene. Voor de winnaars staat er een mooie prijs klaar. Vanaf de C tot en met de senioren is er een 2 palen toernooi. En ook hier zal voor de winnaar een leuke prijs klaar staan.

Om 6 uur zal ongeveer de barbecue aangestoken worden en kan iedereen lekker gaan eten. Voor de barbecue geldt dat de kosten voor deelname als volgt zijn vastgesteld:

• Jeugd t/m 4 jaar                                   gratis
  • B-jeugd t/m F-jeugd en welpen*           € 6,00
  • A-jeugd en volwassenen*                     €12,00
    * Ook vegetarisch mogelijk

Vul je opgave formulier in en zorg dat deze voor 6 juni binnen is. Om de organisatie leuk te houden, zullen wij na deze datum geen opgaven meer accepteren!

Hopelijk allemaal tot 9 juni!

Wijnproeverij
za nov 10 @19:30 -