Home kv Thor

Nieuws

Sponsorkliks

Zaterdag 9 maart speelde THOR 1, gesponsord door 'Het Wapen van Harmelen' een thuiswedstrijd tegen koploper SDO (H) 1, welke bij winst kampioen zou worden. THOR, dat bij winst theoretisch nog kans maakte op het kampioenschap, ging dan ook gebrand om te winnen de wedstrijd in.

Met een aantal niet fitte spelers, en Benjamin Gerritsen als invaller voor de geblesseerde Lars Catsburg, kwam THOR na een aantal moeilijke aanvallen op een 2-0 voorsprong. SDO (H) maakte dit al snel gelijk naar een 2-2 stand. De aanvallen in beide teams verliepen moeizaam, waardoor met een stand van 4-5 de rust werd ingefloten.

Na de rust liep SDO (H) snel uit naar een stand van 4-9. THOR begon slordig te spelen en kreeg meerdere strafworpen tegen. THOR kon, mede door eigen spel, niet meer meekomen met SDO (H) en zo eindigde de wedstrijd in een eindstand van 8-15.

Het kampioenschap is niet meer binnen te halen, maar THOR zit nog volop in de strijd voor de tweede plek. 

Doelpunten:

Damian (3), Dylan (3), Matthias (2)

Met een lekker zonnetje aan de hemel begonnen we de wedstrijd tegen OVVO in Maarssen. Megan en Robin konden er vandaag niet bij zijn, maar gelukkig waren de andere 7 wel van de partij. 
 
Bij de start van de wedstrijd leek THOR even overdonderd door de snelheid van OVVO en hadden de spelers van OVVO vele mooie kansen. Gelukkig lukte het hen niet om er 1 in te schieten. Na een paar minuten werden de spelers van THOR, mede door de goede tips van coach Janne, wakker geschud en bracht Evi met een prachtig schot THOR op 0-1 voorsprong! Helaas scoorde OVVO niet lang daarna en werden de eerste 10 min afgesloten met een gelijkspel.
In de tweede 10 minuten was THOR duidelijk meer in vorm en werd er goed verdedigd! Helaas had OVVO het tempo goed in het spel en hadden ze veel mogelijkheden om te schieten. Hoewel er vele ballen naast gingen, lukte hen het toch om er 2 in te schieten. Hierdoor ging THOR de rust in met 3-1 achterstand. 

Vrijdag 17 mei houdt THOR een stroopwafelactie.

U kunt stroopwafels (van de echte bakker uit Montfoort) bestellen via dit formulier (het formulier is niet meer beschikbaar). De stroopwafels kosten € 2,00 per pakje van 10 stuks en € 5,00 per 3 pakjes.

Na het verzenden van het formulier ontvangt u een e-mail met informatie over de bezorging en betaling. Wij bezorgen alleen in Harmelen!

Van de opbrengst van deze actie hopen wij een elektronisch scorebord aan te kunnen schaffen.

Het definitieve programma voor de 2e helft van de veldcompetitie 2018-2019 is bekend. Het gehele programma is vanaf heden te vinden onder Programma. Ook op de teampagina's is het programma nu vermeld. Er kunnen altijd nog wijzigingen in het programma worden doorgevoerd, dus hou altijd de website in de gaten voor het meest actuele programma.

Voor alle jeugdteams (A t/m F-jeugd) geldt dat de chauffeurs voor uitwedstrijden onderling geregeld dienen te worden. 

Beste THOR-leden,

Het zaalseizoen is weer voorbij, de laatste wedstrijden zijn op 31 maart gespeeld. Ben jij nieuwsgierig op welke plaats jullie zijn geëindigd? Dit is te vinden in de KNKV app en op de THOR-site onder tabblad competitie en kies dan linksboven voor standen. Daar zie je bijvoorbeeld dat THOR 1 op de 3e plaats is geëindigd.

Maandag 8 april starten de trainingen weer. De teams zullen doorgaan in samenstelling zoals zij in de zaal zijn geëindigd. Er is 1 verschil dat THOR 3 van de zaal wordt THOR 2 op het veld.

De maandagtrainingstijden zijn:

THOR C1 18:00 - 19:00 uur
THOR B1, THOR A2 en THOR A1 19:00 - 20:00 uur
THOR Senioren vanaf 20:15 uur 

 

De woensdagtrainingstijden zijn:

THOR Kangoeroes 18:00 - 18:45 uur
THOR F1, THOR E2, THOR E1 en THOR C1 18:00 - 19:00 uur
THOR B1, THOR A2 en THOR A1 19:15 - 20:15 uur
THOR Senioren vanaf 20:30 uur

 

Ik wens jullie namens de TC weer veel trainings- en speelplezier op het veld.

Rudy van Bemmel

Zaterdag 30 maart speelde THOR 1, gesponsord door 'Het Wapen van Harmelen' de laatste wedstrijd van de zaalcompetitie tegen Amsterdam 1. De thuiswedstrijd tegen Amsterdam eindigde in een 17-17 gelijkspel en THOR wilde deze laatste wedstrijd winnen.
Na het fluitsignaal liep THOR snel uit naar een 0-2 voorsprong. Amsterdam liet zich van zijn beste kant zien en vocht terug naar de 2-2. Een tijdje ging het scoren bij beide teams moeizaam, en liep de score redelijk gelijk op. Na 20 minuten spelen vielen de goals bij THOR en werd de rust ingegaan met een 7-10 tussenstand. 
In de tweede helft had Amsterdam niks meer te zeggen in de wedstrijd en THOR breidde de score snel uit. Met nog 10 minuten te spelen en een score van 8-17 op het bord, wist THOR dat ze de wedstrijd gingen winnen. Na 60 minuten was de eindstand 12-21. Doordat Vlug&Vaardig ook heeft gewonnen, sluit THOR 1 deze zaalcompetitie af met een 3e plek.
13 april speelt THOR 1 een oefenwedstrijd op het veld, tegen Midlandia. 
Doelpunten: Dylan (7), Damian (4), Matthias (3), Damaris (3), Linde (1), Lars (1), Fleur (1), Lieke (1)
 
23 Maart, THOR 1, gesponsord door ‘Het Wapen van Harmelen’ en Vlug en Vaardig gaan deze zaterdag vol in de strijd om de tweede plek in de standen. De uitwedstrijd tegen Vlug en Vaardig 1 was een krappe overwinning voor de Amsterdammers en dit keer is THOR klaar voor revanche! 
THOR start dan ook sterk met twee vlugge doelpunten van Matthias Kuiken. Na 10 minuten spelen heeft THOR laten zien dat ze op het veld staan om de punten thuis te houden met een stand van 3 - 1. Echter, de Amsterdammers laat al snel zien waarom zij vinden dat ze een tweede plaats verdienen en komen op twee punten voorsprong voor een stand van 4 – 5 in de 17e minuut. Ondanks vele goede aanvallen van THOR weten ze deze niet om te zetten in punten, waardoor Vlug en Vaardig de kans krijgt om uit te lopen. De stand bij rust is 4 – 7. 

Belangrijk * Belangrijk * Belangrijk * Belangrijk * Belangrijk * Belangrijk
 
Wijziging lidmaatschap opzeggen!!
Per direct is er een wijziging in de opzegdatum voor het nieuwe seizoen dat start in september. Eerst was dit 30 juni 2019 en per dit seizoen gaat dit 30 april 2019 worden.
Waarom? De Technische commissie moet in mei het aantal teams doorgeven aan de bond voor het seizoen 2019-2020. Zodoende kunnen we nu beter vooraf inventariseren. Uiteraard wordt de teamsamenstelling ook eerder naar buiten gebracht.
De Ledenvergadering heeft hiervoor goedkeuring gegeven tijdens de Algemene Ledenvergadering van november 2018.
 
 
Verder:
Save the date: vrijdag 17 mei 2019, dan verwachten we iedereen voor de verkoop van de stroopwafelactie.
Save the date: zaterdag 6 juli 2019, seizoensafsluiting!
Zet deze data in je agenda en zorg dat je er bij bent! Extra info over de stroopwafelactie en seizoensafsluiting volgen uiteraard!
 
En:
Wil jij een rieten korf in je tuin? Pupillen- of seniorenpaal? Dan kun je er 1 kopen via Judith. Voor slechts €25,00 heb je een voetstuk (voor gras), paal en mand. Dan kun je elke dag korfballensmiley
Bij interesse even een mailtje naar secretariaat@kvthor.nl
 
Met vriendelijke groet,
Het bestuur

Zaterdag 16 maart, het was een goede dag voor THOR 1 uit Harmelen. Na ruim een half uur rijden naar Bussum, speelde het eerste team gesponsord door ‘Het Wapen van Harmelen’ tegen DOC 1 die op dat moment op de zesde plaats in de competitie stond. Wetende dat het kampioenschap aan THOR voorbijgegaan is na afgelopen zaterdag en een aantal spelers nog niet helemaal was bijgekomen van carnaval, bereidde het team zich toch met goede moed voor op de wedstrijd. Ook was de harde kern THOR supporters meegereden naar Bussum.
Simpel en duidelijk spelen, naar de goede kansen zoeken en niet corrigeren als dat te laat is, is kort samengevat hetgeen wat de coach van THOR 1, Jasper van Peursem, meegaf aan het team.

Eindelijk is het dan 16 maart, de dag waarop de F1 kampioen kan worden. Met 6 punten voorsprong op de nummer 2 kon het feest eigenlijk al niet meer stuk.
De jongens en meiden van F1 waren súper gemotiveerd om waardig kampioen te worden door vandaag te winnen van het altijd sterke KVA uit Amstelveen. Onder toezicht oog van de succescoaches Janne en Jochem deden de aanstaande kampioenen nerveus en fanatiek hun warming up. De tribune vulde zich met supporters jong en oud. De coaches hadden een tactische beginopstelling gemaakt met onze sterspelers Robin, Jozua, Evi en als debutant Biennedelavie!
 
Klik op de foto voor een vergroting

Agenda

Bierproeverij
za juni 15 @19:30 -
Schoolkorfbaltoernooi
za juni 22 @10:00 - 12:30
Seizoensafsluiting
za juli 06
THORkamp
ma juli 22
THORkamp
di juli 23
THORkamp
wo juli 24
THORkamp
do juli 25
THORkamp
vr juli 26

Kantinezaken

13 of 14 juni 2019

Schoonmaken: THOR MW1

Zaterdag 25 mei 2019

Kantinedienst:

09:30 - einde : Evelien & Bernadette

Uitslagen

THOR 1 - Or. Nassau 1 11 - 16
THOR 2 - Or. Nassau 2 6 - 7
THOR MW1 - Synergo MW2 11 - 5
THOR A1 - Luno A2 11 - 11
THOR A2 - OVVO A3 8 - 7
THOR C1 - EKVA C3 3 - 6
THOR E2 - Fiducia E3 5 - 6
THOR F1 - Tweemaal Zes F1 5 - 25

realisatie: oscreative webdesign