Donderdag is de eerste aanzet geweest voor schilderen van de buitenkant van de kantine.

Graag geven we dit een vervolg op donderdagavond 5 juli vanaf 19.00 uur en vrijdag 6 juli vanaf 09.30 uur. Oude kleren aan en gaan. De koffie staat natuurlijk klaar:)

Het bestuur

Op 2 juni is er door een flink aantal leden heel wat kilometers gefietst. De Rabobank sponsorfietstocht heeft een bedrag van € 505,00 opgebracht. Dit bedrag wordt gereserveerd voor een scorebord.

Het bestuur bedankt alle fietsers die een steuntje hebben bijgedragen  die dit mooie bedrag bij elkaar hebben gefietst!!

Beste leden en betrokkenen,

Per 1 juli 2018 komt het mailadres thor.harmelen@knkv.net te vervallen. De korfbalbond heeft besloten om via sportlink te gaan communiceren.

Daarom hebben we een nieuw mailadres. Dus schrap het @knkv.net adres uit je adresboek en mail voortaan naar secretariaat@kvthor.nl

Alvast dank!

Judith Kok

secretaresse kv THOR

Beste THOR-leden,

Ook aan ons is de nieuwe privacywet, de AVG, niet voorbij gegaan. Inmiddels is een privacyverklaring opgesteld en via de site beschikbaar gesteld. Jullie kunnen hem vinden via deze link, onder 'Media -> Vereniging' of onder 'Lid Worden -> Privacyverklaring'.

In verband met de AVG is er besloten voortaan geen achternamen te publiceren op de site. Uizondering hierop zijn opgestelde scheidsrechters, kantine- en zaaldiensten. Op het gedeelte van de site met de teams vinden jullie daarom voortaan alleen nog voornamen.
Daarom is het voor de TC ook niet meer mogelijk hier de opstellingen te publiceren voor het veldseizoen 2018/2019. Het document met de opstellingen is 24 juni gemaild naar alle spelende leden. Wil je controleren of je deze hebt ontvangen? De e-mails zijn gestuurd naar de e-mailadressen die bij ons bekend zijn in Sportlink. Mocht je de e-mail niet hebben ontvangen, wil je dan een berichtje sturen naar ledenadministratie@kvthor.nl.

Als je vragen hebt kun je contact opnemen met:

- opstellingen tc@kvthor.nl
- AVG            privacy@kvthor.nl
- Sportlink     ledenadministratie@kvthor.nl

7:30…. Mijn wekker gaat…o ja het is eindelijk zover…

Vandaag is het schoolkorfbaltoernooi. Het toernooi dat voortgekomen is na een actie van een aantal enthousiaste leden om de korfbal weer meer onder de aandacht te brengen bij Harmelense jeugd.

Het begon allemaal met een plan voor het VSB-fonds om geld te krijgen voor korfbalpalen en een schoolkorfbaltoernooi. Nou dat plan werd gezien door het fonds en is beloond met 5.000 euro en zo konden we aan werk om ons plan te gaan uitvoeren. Na vele uurtjes werk en inzet was het dus nu zover.

Graag jullie medewerking bij het melden bij de gemeente

Zoals jullie merken is de kwaliteit van het wegdek van de Sportlaan erg slecht. Uiteraard heeft het bestuur dit gemeld in meerdere gesprekken met de gemeente, maar het helpt als zoveel mogelijk mensen het ook individueel melden.

Vandaar de oproep aan iedereen om te melden dat het wegdek slecht is. Dit kan telefonisch via +31 348 42 8911 of via www.woerden.nl of via apps als makkelijkmelden of buitenbeter.

Graag jullie medewerking.

het Bestuur

Afgelopen zaterdag is THOR B1 kampioen geworden. In een rechtstreeks duel tegen Luno uit Linschoten moest er minimaal 1 punt gepakt worden.

THOR begon nerveus en stond al vrij snel 0-2 achter. Na een 2-2 ruststand werd het weer 2-3 voor Luno. De spanning steeg. Gelukkig kon het team, mede door goed coachwerk van Linde en Elin, de wedstrijd kantelen en werd er uiteindelijk met 4-3 gewonnen.

Na afloop konden de handen in de lucht en werd er heerlijk genoten van de taart. Proficiat THOR B1!

(Klik op de foto voor een vergroting)

Afgelopen zaterdag is THOR A1 kampioen geworden. Na een spannende wedstrijd stond er 13-11 tegen de burenrivaal Fiducia op het scorebord. Na het fluitsignaal gingen de handen de lucht in en werd er traditioneel taart gegeten.

Spelers en coaches, van harte gefeliciteerd!

Klik op de foto voor een vergroting

Afgelopen zaterdag is THOR D1 KAMPIOEN geworden. Na een klinkende 8-3 overwinning werd het kampioenschap gevierd. Spelers en coaches van harte gefeliciteerd met deze prestatie!

Klik op de foto voor een vergroting

Jubileumcommissie BEDANKT!

Zaterdag 31 maart was de laatste activiteit op de laatste dag van het jubileumjaar. Ook nu had de jubileumcommissie weer iets leuks in petto. Er werden 2 top wedstrijden gespeeld tussen hoofdklasser OVVO/De Kroon uit Maarssen en de Sporting Delta van oud THOR 1 trainer/coach Eric Geijtenbeek. Beide wedstrijden trokken aardig wat publiek en dit was ook weer goed voor de kantine omzet.

Al met al kunnen we terug kijken op een prima jubileumjaar, ingeluid met een nieuwjaars receptie waar de jubileumvlag werd vertoond. Daarna vond natuurlijk een fantastische dag op 1 april plaats; voor de jeugd een ochtend in sporthal De Kroon, ‘s middags een reünie met (oud) leden en betrokkenen en afsluitend een officiële receptie en een feestavond.

Vanwege de afsluiting van het jubileumjaar die plaatsvindt op zaterdag 31 maart zijn de wedstrijden van THOR 2, THOR 3 en THOR A1 verplaatst.

De aanvangstijd van de wedstrijd THOR 2 - DWS 2 is vervroegd van 14:00 uur naar 10:45 uur;
De wedstijd THOR 3 - SDO/Blijwerkt 5 is verplaatst van zaterdag 31 maart naar zaterdag 7 april, aanvang 11:00 uur;
De wedstrijd Fiducia A2 - THOR A1 is verplaatst van zaterdag 31 maart naar zaterdag 7 april, aanvang 11:00 uur

Op deze manier is het ook mogelijk voor alle spelers en speelsters van deze teams aanwezig te zijn bij de afsluiting van het jubileumjaar.