Home kv Thor
Beste leden,
 
Gezien de maatregelen wordt er, tot nader bericht, niet getraind en ook geen wedstrijden gespeeld. De veldcompetitie komt daarmee vroegtijdig ten einde. Wanneer de zaaltrainingen in de zaal voor de senioren mogen beginnen, is nog niet bekend. De jeugd gaat wel starten in de zaal met trainen. Deze vind je hier op de website of in de vorige nieuwsbrief.
De competitiewedstrijden zullen voorlopig ook niet gespeeld mogen worden door alle andere teams. De jeugd-teams van THOR mogen nog wel trainen en spelers uit de A-jeugd van 18 jaar of ouder, mogen mee trainen, mits zij in ruime minderheid vertegenwoordigd zijn.
Voor ouders en kinderen vanaf 13 jaar is het dringende advies om ook in de sporthal een mondkapje te dragen en uiteraard 1,5 meter afstand te houden van elkaar.

Mochten er vragen zijn, dan horen we het graag!
 
Met vriendelijke groet,
 
Het Bestuur.

Grote clubactie
De grote clubactie is alweer een tijdje onderweg. Door Corona verwachten we niet het bedrdag binnen te slepen wat we voorgaande jaren altijd binnen haalden. Maar heb jij toch nog wat verkocht? Dan ontvang je € 0.20 cent per verkocht lot. Vergeet niet je boekje in te leveren voor het eind van de maand bij Simone, Korenmolen 92 of Judith, Beatrixlaan 56

Ballenactie
Wil jij/ wilt u een kwart, halve of hele bal sponsoren? Dat kan! De aanschaf van ballen is altijd een flinke kostenpost, helemaal nu onze club de afgelopen tijd flink wat inkomsten is misgelopen door alle coronamaatregelen. Daarom is er deze leuke actie in samenwerking met Erima. Voor meer informatie of sponsoring kun je terecht op: www.actielink.nl/kvthor

Jeugdfeestje
Afgelopen vrijdag vond er toch weer een leuke avond plaats voor de jeugd. Op het veld werd er ge-lasergamed. De jonkies mochten eerst en die werden afgelost door de grotere. De jeugdcommissie keek ondanks de beperkingen terug op een geslaagde avond. Houd voor het volgende feestje de website goed in de gaten.

Het veldseizoen zit er alweer bijna op. De laatste trainingen op het veld voor de jeugd tot en met de B1 zijn op woensdag 14 oktober. De A en senioren trainen in overleg met hun trainers nog een week langer door.

Met de maatregelen rondom Corona heeft de korfbalbond op dit moment van schrijven besloten dat de zaalcompetitie van start kan gaan. De eerste competitiewedstrijd in de zaal staat nu gepland op zaterdag 21 november.

Zaterdag 14 november zullen er oefenwedstrijden plaats vinden, meer informatie hierover volgt later.

Beste leden en betrokkenen,

Zoals iedereen heeft kunnen horen zijn er nieuwe maatregelen getroffen om te zorgen dat er minder Corona besmettingen zullen komen.

Voor kv THOR heeft dit de volgende consequenties:
-      De THOR-kantine is dicht. Er kan alleen gebruik worden gemaakt van het toilet.
-      Er is geen publiek toegestaan, na je wedstrijd/training ga je direct naar huis. Douchen kan alleen in uitzonderingssituaties.
-      Tijdens een wedstrijd mogen er maximaal 13 mensen op de bank, waarvan maximaal 8 reservespelers.
-      Alle wedstrijdbesprekingen vinden buiten plaats.
-      Houd de voorbereidingstijd voor een wedstrijd zo kort mogelijk.

Informatie voor ouders:
-      Wanneer je je kind brengt naar een training of thuiswedstrijd kun je niet blijven op de accommodatie.
-      Wanneer je moet rijden bij uit-wedstrijden wordt je gezien als begeleider van het team en mag je dus bij de wedstrijd blijven, dit geldt t/m de A.

We hopen natuurlijk van harte dat door alle maatregelen de besmettingen weer zullen afnemen en we weer op zaterdag langs de lijn kunnen supporteren en nog belangrijker, blijf gezond!

Met vriendelijke groet,

Bestuur kv THOR

Na warmlopen en inschieten, begonnen Ivan, Simon, Mette, Fenne en Ezra vol enthousiasme aan hun 2e wedstrijd! Aangemoedigd en met wat tips, gegeven door Sjoerd en Madelon, gingen de kinderen de wedstrijd in.

Er werd goed verdedigd en overgeschoten door Thor E2, maar helaas lukte het nog niet om te scoren. Tot en met de 3e helft was de stand: 0-0. In de 4e helft werd Reeuwijk E1 sterker, Mette en Ivan gooiden mooie ballen over en Simon, Fenne en Ezra verdedigden de ballen goed, maar toch wist de tegenpartij te scoren. De uiteindelijke stand is geworden: 0-4.

Op naar de volgende wedstrijd thuis, kom jij ons aanmoedigen?

Zaterdag 19 september start de Grote Clubactie. Wil jij loten kopen om mooie prijzen te winnen? Stuur dan een mail naar: secretariaat@kvthor.nl met je naam, adres, postcode, iban nummer en aantal loten. Loten kosten €3,00 per stuk waarvan maar liefst €2,40 naar THOR gaat en maak kans op de hoofdprijs van €100.000. Wie wil dat nou niet? 

Informatie voor de jeugdleden

Hallo Allemaal,

THOR doet mee aan de 'Ballenactie". De aanschaf van nieuwe ballen is altijd een flinke kostenpost. Helemaal nu onze club de afgelopen tijd flink wat inkomsten is misgelopen door alle coronamaatrgelen. Daarom komen we in actie. Help je mee ?

Onder andere de volgende donaties zijn mogelijk:

Sponsoring 1/4 bal á € 11,25
Sponsoring 1/2 bal á € 22,50
Sponsoring 1 bal á € 45,00
Sponsoring 2 ballen á € 90,00

Ons streven is om 25 ballen via donaties te verzamelen, maar meer mag natuurlijk ook altijd!

Klik Korfbalactie. Laat de bal weer rollen!

Afgelopen zaterdag was de eerste wedstrijd voor de E2 van dit seizoen, tegen Fiducia E5 in Vleuten. Mette, Simon, Ezra en Ivan speelden vorig jaar nog in de F1 en Fenne speelde haar allereerste wedstrijd.

Na de warming up begonnen we goed aan de wedstrijd. Zowel Fiducia als THOR hadden mooie kansen, maar het was Fiducia die het eerste punt op het scorebord wist te krijgen. Naarmate de wedstrijd vorderde speelde THOR steeds beter. Het was Fenne die de gelijkmaker wist te scoren. Ondanks goed verdedigend werk van Mette, Simon en Ezra wist Fiducia nog een keer te scoren.

Zaterdag 5 september vond de seizoensopening van de veldcompetitie plaats bij korfbalvereniging THOR uit Harmelen. In verband met de Corona maatregelen hebben de festiviteiten buiten plaats gevonden waardoor de nodige anderhalve meter afstand bewaard kon blijven. De dag bestond uit vier thuiswedstrijden van één jeugd en drie senioren teams.

Beste sportvrienden,

Op 2 oktober is de Woerdense Sportquiz! Het is alweer de 42e editie. Er zijn dit jaar weinig plekken voor teams, de teams bestaan uit 2 personen en we hebben nog een lijst aan Corona maatregelen getroffen. 

Klik op de afbeelding voor een vergroting en meer informatie. Via deze link kun je je inschrijven

Hopelijk tot 2 oktober!

Nik en Sjaak (Organisatie Woerdense Sportquiz)

Zaterdag 5 september start de competitie. Aangezien we geen seizoensafsluiting hebben kunnen doen, willen we toch een kleine seizoensopening. De weersverwachtingen zijn goed en we nodigen iedereen dus uit om te komen.
Wat kun je verwachten?
 • Thuiswedstrijden van D1, S3, S2 en S1
 • Vanaf 15:00 uur feestelijke opening van het scorebord
 • Linde en Matthias hebben lekkere hapjes geregeld
 • De sportman/vrouw en aanstormend talent worden bekend gemaakt
 • Er staat en springkussen en een ijscokar
In verband met Corona zullen er extra maatregelen worden genomen:
 • De kantine is gesloten
 • De kleedkamers en toiletten zijn via de zijdeuren bereikbaar
 • Bij regen kan er niet binnen worden geschuild
 • Bestellen bij de bar vindt plaats in de deuropening
 • Betaal zoveel mogelijk met pin
 • En houd afstand tot elkaar

Uitslagen

KCD 1 - THOR 1 12 - 12
KCC 9 - THOR 2 6 - 11
Reflex 1 - THOR 3 12 - 7
HKC (Ha) MW1 - THOR MW1 4 - 8
SDO A2 - THOR A1 5 - 15
ESDO A3 - THOR A2 6 - 2
EKVA B2 - THOR B1 4 - 7
Reflex D1 - THOR D1 13 - 2
Vinken E2 - THOR E1 3 - 6
SDO E2 - THOR E2 1 - 3
OVVO F1 - THOR F1 9 - 3

 


realisatie: oscreative webdesign