Home kv Thor

Alle verenigingsactiviteiten zijn t/m eind april stopgezet, dus geen wedstrijden en ook geen trainingen. Ook de klusavond van 27 maart en het jeugdfeest van 1 april zullen helaas niet door gaan.
Deze maatregel volgt op de additionele maatregelen, die het kabinet 15 maart afkondigde in verband met het coronavirus en diens oproep om sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen.
Mochten er nog vragen zijn rondom de maatregelen die THOR treft met betrekking tot dit virus, neem dan contact op met het bestuur. We hopen dat we elkaar na 6 april weer kunnen ontmoeten.

Voor alle meest actuele informatie houd www.kvthor.nl in de gaten.

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van kv THOR

Zaterdag 15 februari stond de thuiswedstrijd tegen Korbis F2 op het programma. Ondanks dat het een moeilijke wedstrijd zou worden, begon THOR positief aan de wedstrijd. Milan was afwezig, maar gelukkig waren Seth, Tim en Simon aanwezig op de F1 te versterken.

Korbis startte scherp en binnen 10 minuten kwam Seth als superspeler binnen de lijnen. Door goed verdedigend werk van Bienne, Ivan, Ezra en Mette, kon Seth een aantal keer goed schieten. Helaas bleef een doelpunt nog uit.

Tim en Simon maakten hun korfbaldebuut, wat zij erg goed deden! Tim gooide erg mooi over en Simon liep steeds goed vrij. Naast veel doelpunten van Korbis, kwam THOR in de laatste 10 minuten ook tot scoren. Mette maakte een mooi doelpunt en Ezra schoode er zelfs 2! Dit maakte de eindstand 3-18.

De komende weken gaan we vakantie vieren, de volgende wedstrijd staat gepland op 7 maart om 9.00 in Vleuten.

Het beloofde een spannende en vooral leuke wedstrijd te worden. Beide teams hadden tot nu toe nog geen punten weten te pakken.
THOR begon voortvarend. In de eerste 10 minuten wisten Ivan en Mette te scoren, waardoor we op 2-0 voorsprong kwamen. Ezra kwam erin voor Mette. Alle spelers kregen kansen en ook Bienne deed een goede poging. Uiteindelijk wist Ivan een doelpunt te maken, waardoor we op 3-0 voorsprong kwamen. Viko bracht een superspeler in het veld. 
Na rust kwam Mette erin voor Bienne en wist THOR vaak de korf te raken. Milan maakte zijn eerste doelpunt van het seizoen! Ook na de laatste wissel, Bienne erin, Milan eruit, ging het scoren door en wist ook Ezra de korf te raken. Door mooie doelpunten van Ivan(6), Mette(5), Ezra(3) en Milan(1) en goed verdedigend werk werd de eindstand 15-0!
Coach Toscha was erg trots en er werd een klein feestje gevierd in de Kroonkurk vanwege dit mooie resultaat.

8 februari zijn jullie om 10.00 uur van harte welkom in de Kroon om THOR F1 naar een volgende overwinning te juichen!
Afgelopen zaterdag vertrokken we vol goede moed en enthousiasme naar Houten voor onze wedstrijd tegen Victum F1. Eerst hebben we nog even goed geoefend met inschieten. Om 09.00 uur begon de wedstrijd!
Al heel snel kwam THOR F1 op achterstand, maar daar lieten we ons niet door kisten en bleven enthousiast en gemotiveerd aanvallen en verdedigen. Maar dat mocht helaas niet baten, want Victum was echt sterk. Al snel stonden we 3-0 achter, maar gelukkig hadden we een Superspeler bij ons, die ons kon komen versterken. Nadat Victum uitgelopen was tot 5-0, scoorde Jozua voor THOR het eerste doelpunt. Gelukkig… de 0 was weg! Victum scoorde snel de 6-1, maar gelukkig was het daarna weer de beurt aan THOR om de 6-2 te maken. Ivan en Milan verdedigden goed en probeerden de bal te veroveren, hetgeen soms echt goed lukte 🙂.
De Ouders op de tribune moedigden ons aan met vol enthousiasme, hetgeen als resultaat had dat we nog 3x wisten te scoren. Mette scoorde een punt en Ezra scoorde 2 punten. Helaas scoorde Victum ook nog, waardoor de eindstand 8-5 is geworden!
As. Zaterdag, 25 Januari is onze volgende wedstrijd thuis, komt u/jij ons dan weer aanmoedigen?!

Het jaar 2020 gaat bijna van start en dat willen wij natuurlijk met jullie vieren. Daarom nodigen wij alle kinderen van THOR en vriendjes/vriendinnetjes uit op: 10 januari 2020 vanaf 18:00 uur.
Om lekker met elkaar te eten en te dansen met een echte DJ. Iedereen die komt mag een lekker hapje maken voor het zelfgemaakte buffet. Kom jij ook? Geef je dan op vóór woensdag 8 januari 2020 en trek je mooiste kleren uit de kast. Het duurt tot 20:00 uur.

Na de activiteit is er een nieuwjaarsborrel waar alle papa’s en mama’s ook mogen komen om gezellig een drankje te drinken om het nieuwe jaar te vieren.
Nieuwjaarsborrel en evt. dansje voor alle overige leden en betrokkenen. Vrijdag 10 januari 2020 vanaf 20:00 uur in de THORkantine proosten we op het nieuwe jaar!

Voor de wedstrijd tegen Korbis zijn we zaterdag 7 december afgereisd naar Waddinxveen. Na inschieten en warm lopen begon de F1 aan de wedstrijd.
Er werd direct goed verdedigd door THOR F1 en Ivan wist dan ook het eerste punt te maken. Helaas wist Korbis binnen 1 minuut de gelijkmaker te maken ?.
Verdedigend werd er door de F1 goed gespeeld, Mette, Ivan, Milan en Ezra hebben heel wat meters over het veld gerend om de tegenstanders van de korf weg te houden. Helaas wist Korbis een flink aantal keer te scoren. Maar gelukkig was daar Mette, die nog een punt scoorde. De andere F1 spelers probeerden de bal weg te halen van hun tegenstanders en ook van ver te scoren, helaas zonder resultaat.
Korbis heeft uiteindelijk gewonnen met 20 - 2. Maar we zien wel een mooie ontwikkeling bij de spelers van de F1 en verdedigend is er goed gespeeld!

Aanstaande zaterdag, 21 December, is er een thuiswedstrijd om 1 uur. Komt u ons aanmoedigen?!

Er werd gesprongen, er werd gedanst, er werd gescoord en er werden pakjes bezorgd. Wat hebben de hulppietjes bij THOR hard gewerkt! Alle 40 kinderen hebben een pietendiploma verdiend. Tot slot werd er een korfbal wedstrijd gespeeld tegen twee echte pieten! Dit jaar wonnen de Pieten, maar voor volgend jaar hebben we er vertrouwen in dat de kinderen gaan winnen.

Wil je meetrainen om volgend jaar de Pieten te verslaan? Dan ben je op woensdag van 17.00 tot 18.00 van harte welkom op de training in sporthal De Kroon. (Er is geen trainen op 18 dec, 25 dec en 1 jan)

Klik op Lees Meer voor de foto's.

De eerste officiële zaalwedstrijd afgelopen zaterdag 23 November van THOR F1 tegen Tempo F1.
Vol energie werd er begonnen aan de wedstrijd, er werd goed overgespeeld en er was fanatiek verdedigingswerk te zien!Helaas wist de tegenpartij een punt te maken, maar daar liet de F1 zich niet door uit het veld slaan en gingen stevig door, onder aanmoediging en support van Ouders en Coaches. Ondanks dat de tegenpartij nog een punt wist te scoren, wist Mette ook een punt te scoren! Toen de tegenpartij nog een aantal keer wist te scoren, kwam Ezra als superspeler in het veld en zette al zijn energie in om goed te verdedigen en de tegenstander op afstand te houden. Bienne pakte de bal een aantal keer goed op en gooide hem weg en ook Milan wist goed te verdedigen en actief op de bal af te gaan! Ivan scoorde nog 2x voor THOR F1.
De uiteindelijke stand is geworden: 4 - 15. Helaas verloren, maar goed korfbal laten zien door de spelers van de F1.
As. Zaterdag staat er weer een wedstrijd gepland uit in Bodegraven om 13.20 uur.
Als u tijd en zin hebt, wees welkom om ons aan te moedigen!!

De laatste wedstrijd van dit seizoen op het veld, het was een koude natte dag, maar dat was voor de spelers geen probleem. Vol goede moed begonnen ze aan de wedstrijd, de tegenpartij schoot meerdere malen op de korf, maar dat was zonder resultaat.  Er werd goed verdedigd door Mette, Bienne, Ivan en Ezra. Coah Toscha moedigde aan en ook de duders aan de kant lieten van zich horen ?.
OVVO F1 wist 3x te scoren, waardoor onze superspeler het veld in kwam, Jozua. Hij zorgde voor snelheid in het spel, helaas wist OVVO F1 net voor rust nog een punt te scoren, waardoor de stand tijdens de rust 0-4 was. Na de rust gingen we met volle moed verder, er werd goed overgespeeld en Jozua wist 3x te scoren. Ook Ezra scoorde nog een treffer, waardoor de eindstand 4-6 is geworden.
Het veldseizoen zit erop, wat hebben we veel geleerd en goed ons best gedaan! Op naar een nieuw seizoen in de zaal!
Komt u ons dan weer aanmoedigen?!

De jongens en meisjes van de F1 stonden afgelopen zaterdag 12 oktober tegen over een uitdagende tegenstander van Koveni in Nieuwegein. Hoewel de tegenpartij sterker oogde, was er geen sprake van spanning. De spanning die er was, kwam door de scheidsrechter die een aantal minuten te laat op het veld aanwezig was.
De start was pittig. De tegenpartij scoorde al snel. Maar onze ploeg bleef moedig weerstand bieden. Zo was het dat Ezra de eerste tegen score maakte en de tegenpartij daarmee even uit balans wist te brengen. De stand was daarmee gekomen op 8 - 1. De energie werd daardoor versterkt bij onze F-jes en deze grepen hun kansen. Met goed overgooi werk van Milan, Ezra en Ivan en met tussendoor verschillende tactisch uitgevoerde ongeplande kopballetjes door o.a. Mette en Bienne, domineerden ze even kort de wedstrijd. Echter de tegenpartij bewees ervaren. Maar wederom lieten onze jongens en meisjes hun kracht zien toen Ivan de tweede tegen score maakte. De rest van de wedstrijd hebben onze jongens en de meisjes goed gespeeld en kansen proberen te benutten. Helaas moesten ze ondanks dat, de overwinningszegen aan de tegenpartij geven.

As woensdag 16 oktober is de laatste training op het veld voor de jeugd. Voor de senioren zal Harry aangeven wanneer de laatste veldtraining is.

Trainingen Zaal

De eerste training in de zaal is op woensdag 6 november.
De trainingstijden zijn als volgt:

Woensdag
17.00-18.00 D1 + E1 + E2 + F1 + Kangoeroes
18.00-19.00 C1 + B1
19.00-20.00 A2 + A1
20.00-21.15 wedstrijd Midweek (20/11, 18/12, 22/1, 5/2, 12/2, 11/3 en 18/3)
21.15-22.30 Senioren

Wanneer Midweek uit speelt (alle andere trainingsdata dan hierboven benoemd) trainen de Senioren van 20.00-21.30

Maandag Sporthal de Kroon(1e training 11 november)
18.45-19.45 A1 + A2

Maandag gymzaal Noord (1e training 4 november)
20.30-21.30 Senioren

Wanneer je niet aanwezig kunt zijn bij een training of wedstrijd meld je je ruim op tijd af bij je trainer.

Agenda

Geen evenementen

Zaaldienst

Taken Zaaldienst

Zaterdag .... 2020


realisatie: oscreative webdesign