Home kv Thor

Sponsorkliks

Korfbalvereniging THOR uit Harmelen zoekt voor het komend seizoen 2021/2022 trainers/coaches voor THOR 2, 3 en 4. Zij spelen alle drie breedtesport op zaterdag.
Als trainer/coach van THOR 2 ben je veel in overleg met de hoofdcoach en is het doel om door te groeien naar wedstrijdsport. Zoals het er nu naar uit ziet wordt THOR 3 een wat meer jong ervaren team. THOR 4 zal een jong team worden die grotendeels uit dames bestaat. 
De trainingsavonden van alle teams zijn op maandag en woensdag.
 
Korfbalvereniging THOR is een vereniging die staat voor prestatie, maar vooral voor plezier en gezelligheid.
Ben jij iemand die gemotiveerd is om het team wat bij te brengen, traint/coacht voor zijn/haar plezier of iemand die net startende is en nog veel kan leren?
Stuur dan jouw gegevens met een motivatiebrief naar tc@kvthor.nl

Beste jeugdleden en ouders,

De zomervakantie komt alweer dichtbij. Elk jaar is het gebruikelijk om de eerste week van de zomervakantie met de jeugd van THOR op kamp te gaan naar een huisje. Echter kan dit, net als vorig jaar, wegens COVID-19 niet doorgaan. Maar de kampcommissie heeft niet stilgezeten en heeft ook voor dit jaar weer een alternatief bedacht. Het THORkamp is tenslotte de leukste week van het jaar!

Dus SAVE THE DATE: donderdag 22 juli t/m zondag 25 juli 2021 gaan wij, net als vorig jaar, drie nachten met tenten op het THORveld slapen!

Als jou dit leuk lijkt om hier bij te zijn en als dit van ouders mag, horen wij dit graag zo snel mogelijk van jou en uiterlijk vóór maandag 7 juni 2021. Mail dan jouw naam, geboortedatum, team en welke dagen je mee wilt naar:

Op het veld zullen er net als vorig jaar leuke activiteiten plaatsvinden. Welke activiteiten zijn nog een verrassing, maar leuk zal het zeker worden!

De prijs voor leden is: €15,- per persoon per dag en voor niet-leden €20,- per persoon per dag.

Ben jij tussen de 6 en 18 jaar? Ben jij lid van THOR of ben jij een vriendje, vriendinnetje, neef, nicht, broer of zus van iemand die lid is van THOR? Geef je dan snel op!

Wanneer jij hebt doorgegeven dat je mee wilt, zullen wij na 7 juni meer informatie geven over het coolste kamp van het jaar.

Mochten er vragen zijn, stuur dan een mailtje naar: thorkampharmelen.nl@gmail.com of stuur een appje naar Lars Catsburg 06 53 76 43 02 of Manon Gerritsen 06 23 39 90 91.

Wij hebben er in elk geval weer zin in!

Met vriendelijke groet,

De Kampcommissie van kv THOR

 

Op zaterdag 12 december hadden alle jeugdteams tot en met de A1 een korfbalclinic. Een ervaren korfballer (topcoach Lion van Klooster) samen met twee ervaren assistenten (Resy Weijts en Fabienne van Erk, speelsters Fortuna A1 en Oranje U19), kwamen een korfbalclinic geven. We begonnen de clinic met oefeningen met de bal om onze vaardigheden te verbeteren. Een voorbeeld hiervan is: de bal via de muur spelen naar een teamgenoot, die hem vervolgens weer terug speelde. Ook moesten we in tweetallen scoren op elke korf. Dat was grappig, want we speelden op korven met een andere hoogte. 

We hebben een nieuwe manier van een partijtje geleerd. Op deze manier had je niet dat de ene kant aanval was en de andere verdediging. Maar je had als de ene kant aanval was, was de andere kant dat ook. Deze manier hebben we ook gespeeld met de twee ervaren assistenten, waarbij we met tien spelers tegen twee assistenten hebben gespeeld. De ervaren assistenten zouden winnen als ze een keer scoorden en de spelers als ze twee keer scoorden. De assistenten wonnen uiteindelijk. 

Ik vond het een erg leuke korfbalclinic, omdat we nieuwe vaardigheden geleerd hebben die we in wedstrijden weer kunnen toepassen.

Joran (B1)

Klik op een afbeelding voor een vergroting

 
 

De Grote Clubactie heeft een mooi bedrag van € 592.00 opgeleverd. Mooi resultaat.

Chapeau voor alle verkopers die dit mooie bedrag bij elkaar hebben.

Dinsdag 15 december vindt om 20.00 uur via Teams de algemene ledenvergadering plaats. Deze zal digitaal plaats vinden via Teams. Wil je hieraan deelnemen, dan verzoeken we je vriendelijk om een mailtje te sturen naar: secretariaat@kvthor.nl Je krijgt dan een uitnodiging via de mail met een link hierin. Je hoeft hiervoor niks te downloaden. Inloggen kan vanaf 19.45 uur
 
AGENDA

Zaterdag 12 december tussen 10.00uur en 14.00 uur komen de Korfbalstars weer. Afgelopen zomer was dit al een feest op THORkamp. Omdat het zo leuk was, willen we dit graag nog een keer herhalen. Ook voor de jeugdleden die het gemist hebben. Deze internationals komen een clinic geven aan de jeugd. De Club van 50 sponsort deze activiteit waarvoor dank.

De training voor de A, B en D teams wordt verzorgd door Lion van Klooster. Lion is topcoach en verzorgt clinics bij Korfbalstars. Hij wordt bijgestaan door Resy Weijts en Fabiënne van Erk, speelsters bij Fortuna en natuurlijk Korfbalstars.
Resy en Fabiënne verzorgen de training van de E en F teams.

Informatie hierover volgt aankomende week via je trainer. De clinic vindt plaats in Sporthal de Kroon.

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om (oefen)wedstrijden te houden met andere korfbalverenigingen. Om naast de training toch een wedstrijd te kunnen spelen, zullen we de teams mixen en onderling tegen elkaar spelen.

Voor de F1 en E2 geldt:
Aanwezig: 17.45
Start wedstrijd: 18.05

Spelen in 4-tal volgens de regels van de F, muv superspeler.

18.05-18.20 Team A tegen Team B
18.25-18.40 Team B tegen Team C
18.45-19.00 Team C tegen Team A

Team Shirt Coach Spelers
A THOR Julia en Julia Mette, Ezra, Tess, Yara
B zwart Madelon Fenne, Milan, Tim, Sifra
C rood* Sjoerd Ivan, Simon, Seth, Stephanie, Levi

* eventueel kan er ook voor een andere kleur worden gekozen dan rood, maar overleg dit dan even met het hele team.

Voor de E1 en D1 geldt:
Aanwezig 18.35
Start wedstrijd: 19.05

Spelen in 8-tal volgens de regels van de D.

19.05-20.00 Team A tegen Team B

Team Shirt Coach Spelers
A THOR Toscha en Charlotte Sanne, Yinthe, Vera, Evi, Mees, David, Fenna, Lucas
B zwart/inschiet Janne Julia, Thijmen, Rachel, Maartje, Cas, Jozua, Megan, Alexandra

 

Voor de B1, A2 en A1 geldt:
Aanwezig: 19.45
Start wedstrijd: 20.00

20.00-20.30 Team A tegen Team B
20.30-21.00 Team B tegen Team C
21.00-21.30 Team C tegen Team A

Team Shirt Coach Spelers
A THOR Jochem Bastiaan, Jitske, Julia B, Karlijn, Julia G, Madelon, Koen, Rianne, Frederique
B zwart/inschiet Lisa Sjoerd, Tess, Hannah, Janne, Julia N, Charlotte, Jasper, Ties, Sara
C rood* nog niet bekend Wout, Demi, Toscha, Pitou, Emma, Renee, Joran, Ilse, Sophie

* eventueel kan er ook voor een andere kleur worden gekozen dan rood, maar overleg dit dan even met het hele team.

 

Met droefheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden op 95-jarige leeftijd van:

Antoon van Scherpenzeel

Erelid van onze vereniging.

Jarenlang was Antoon actief binnen onze vereniging: als speler, trainer, scheidsrechter en bestuurder. Hij speelde, samen met zijn vrouw en kinderen, jarenlang een prominente rol binnen THOR. We denken terug aan al de activiteiten die hij organiseerde; als motivator kon hij iedereen aanspreken. Toen hij een stapje terug deed, werd hij benoemd tot erelid.
Behalve voor THOR heeft Antoon ook veel mogen betekenen voor de Harmelense gemeenschap. Hij was actief betrokken, zowel op maatschappelijk en kerkelijk gebied als in de politiek.

Wij gedenken hem in ere.

We wensen zijn kinderen en de overige familie en vrienden veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Bestuur en leden
Korfbalvereniging THOR Harmelen

Rouwkaart

Update 06-12-2020

Helaas zijn we nog steeds niet af van het Corona virus. Dit heeft invloed op ons dagelijks leven, maar ook voor onze sport. Op zaterdag 9 januari start nu op zijn vroegst de competitie. We zijn afhankelijk van de bond en van de richtlijnen die de RIVM opstelt. Hopelijk komt er dinsdag 8 december meer duidelijkheid. De senioren trainen in kleine groepjes van 4. De jeugd traint lekker door op de woensdagen. 

Grote clubactie
De grote clubactie is alweer een tijdje onderweg. Door Corona verwachten we niet het bedrdag binnen te slepen wat we voorgaande jaren altijd binnen haalden. Maar heb jij toch nog wat verkocht? Dan ontvang je € 0.20 cent per verkocht lot. Vergeet niet je boekje in te leveren voor het eind van de maand bij Simone, Korenmolen 92 of Judith, Beatrixlaan 56

Ballenactie
Wil jij/ wilt u een kwart, halve of hele bal sponsoren? Dat kan! De aanschaf van ballen is altijd een flinke kostenpost, helemaal nu onze club de afgelopen tijd flink wat inkomsten is misgelopen door alle coronamaatregelen. Daarom is er deze leuke actie in samenwerking met Erima. Voor meer informatie of sponsoring kun je terecht op: www.actielink.nl/kvthor

Jeugdfeestje
Afgelopen vrijdag vond er toch weer een leuke avond plaats voor de jeugd. Op het veld werd er ge-lasergamed. De jonkies mochten eerst en die werden afgelost door de grotere. De jeugdcommissie keek ondanks de beperkingen terug op een geslaagde avond. Houd voor het volgende feestje de website goed in de gaten.

Beste leden en betrokkenen,

Zoals iedereen heeft kunnen horen zijn er nieuwe maatregelen getroffen om te zorgen dat er minder Corona besmettingen zullen komen.

Voor kv THOR heeft dit de volgende consequenties:
-      De THOR-kantine is dicht. Er kan alleen gebruik worden gemaakt van het toilet.
-      Er is geen publiek toegestaan, na je wedstrijd/training ga je direct naar huis. Douchen kan alleen in uitzonderingssituaties.
-      Tijdens een wedstrijd mogen er maximaal 13 mensen op de bank, waarvan maximaal 8 reservespelers.
-      Alle wedstrijdbesprekingen vinden buiten plaats.
-      Houd de voorbereidingstijd voor een wedstrijd zo kort mogelijk.

Informatie voor ouders:
-      Wanneer je je kind brengt naar een training of thuiswedstrijd kun je niet blijven op de accommodatie.
-      Wanneer je moet rijden bij uit-wedstrijden wordt je gezien als begeleider van het team en mag je dus bij de wedstrijd blijven, dit geldt t/m de A.

We hopen natuurlijk van harte dat door alle maatregelen de besmettingen weer zullen afnemen en we weer op zaterdag langs de lijn kunnen supporteren en nog belangrijker, blijf gezond!

Met vriendelijke groet,

Bestuur kv THOR

Uitslagen

KCD 1 - THOR 1 12 - 12
KCC 9 - THOR 2 6 - 11
Reflex 1 - THOR 3 12 - 7
HKC (Ha) MW1 - THOR MW1 4 - 8
SDO A2 - THOR A1 5 - 15
ESDO A3 - THOR A2 6 - 2
EKVA B2 - THOR B1 4 - 7
Reflex D1 - THOR D1 13 - 2
Vinken E2 - THOR E1 3 - 6
SDO E2 - THOR E2 1 - 3
OVVO F1 - THOR F1 9 - 3

 


realisatie: oscreative webdesign