Home kv Thor

Sponsorkliks

De pagina Opstelingen en trainingstijden is bijgewerkt met de trainers/coaches en trainingstijden.

Trainingen veld
Start trainingen senioren: maandag 16 augustus
Start training B1 en A1: woensdag 25 augustus
Start training F1, E1, D2 en D1: woensdag 1 september

Trainers/coaches
We zoeken nog een 2e trainer voor de F1. Het is een leuk en enthousiast team met potentie! Mocht je interesse hebben, laat dit dan aan Manon of Arja weten.

Dit seizoen willen we extra aandacht besteden aan de trainers, daarom wordt er voor hen een clinic georganiseerd op 28 september. Daarnaast willen we hen waar nodig begeleiding bieden tijdens de trainingen en wedstrijden. Mocht je interesse hebben om hierin bij te dragen, meld je dan bij Manon of Arja.

Senioren teams
De indeling van senioren 2 en 3 zijn (bijna) bekend.
Senioren 1 gaat spelen met 5 dames en 4 heren. Welke spelers het betreft wordt tijdens de trainingen bekend gemaakt.
Senioren 2 heeft een groot aantal dames. Als iedereen aanwezig is dan zal 1 dame als heer zal spelen, zodat iedereen zoveel mogeljk speelminuten kan maken. Er wordt dan dus gespeeld met 6 dames en 5 heren (waarvan 1 dame).

 

Het menu-item Competitie is anders ingedeeld:

 • Opstellingen en trainingstijden
  In een artikel staan de opstellingen van álle teams, hun trainers, coaches en de trainingstijden.
 • KNKV Wedstrijdzaken App
  Alle informatie over de KNKV Wedstrijdzaken App, een handige app voor spelers, maar zeker ook voor ouders. In de app vind je altijd het actuele programma, kun je je favoriete team(s) opegeven en kun je alle routebeschrijvingen naar sportparken en sporthallen vinden. Download die App!
 • Programma
  Het wedstrijdprogramma voor alle teams van THOR, uit en thuis, inclusief scheidsrechters. Zoals jullie zijn gewend zal de lopende week altijd gepubliceerd worden op de homepage.
 • Uitslagen
  De uitslagen zoals die gepubliceerd worden op de site van kv Antilopen
 • Standen
  De standen zoals die gepubliceerd worden op de site van kv Antilopen
De onderlinge wedstrijden van de huidige A1 en senioren zijn niet opgenomen in dit programma. Dit wordt onderling met hen gecommuniceerd.
 
Woensdag 30 juni
Vrienden en vriendinnentraining F, E en D
 
Zaterdag 3 juli
Jeugdcommissie: 2-palen toernooi
 
Woensdag 7 juli
Laatste training voor de zomervakantie
 
Vrienden en vriendinnentraining
Op woensdag 30 juni is er in plaats van de gebruikelijke training een vrienden en vriendinnentraining voor de F, E en D. Dit houdt in dat alle spelers een of meerdere vriendjes/vriendinnetjes mee mogen nemen!
Voor deze training komt er een hoofdtrainer van de KNKV: Ruben Boode. Ruben Boode is een voormalig korfballer in de korfbal league en huidig korfbalcoach. Sinds 1 september 2020 is hij de assistent bondscoach van het Nederlands korfbalteam, samen met bondscoach Jan Niebeek.
 
16 juni krijgen de kinderen uitnodigingen mee om hun vriendjes/vriendinnetjes uit te nodigen. Ook zal er met de scholen contact worden opgenomen om kinderen uit te nodigen via SocialSchools/nieuwsbrieven. Vriendjes/vriendinnetjes moeten zich aanmelden voor de training bij Arja: 0645093915 of via de mail: tc@kvthor.nl
Ben je al lid? Dan gaan we ervan uit dat je bij de training bent. Ben je er niet? Meld je dan af bij Arja.
 
Clinic voor trainers
We zijn blij dat spelers uit de A en de senioren de spelers uit de jeugdteams willen trainen en coachen. Het is fijn dat zij vrijwillig wekelijks de training voorbereiden, verzorgen en daarnaast ook op zaterdag het team coachen. Om hen wat extra te inspireren organiseren we een clinic voor hen via Korfbalstars van André Kuipers. André Kuipers is voormalig topkorfballer en huidig korfbalcoach. Als speler werd hij meervoudig Nederlands kampioen en hij speelde 10 seizoenen in de korfbal league. Ook was hij onderdeel van het Nederlandse team waarmee hij verschillende medailles heeft gewonnen.
De exacte datum van deze clinic is nog niet bekend. Mocht je op dit moment geen trainen geven, maar heb je heir wel interesse in? Dan ben je van harte welkom om ook mee te doen met de clinic. Neem dan contact op met Arja.
 
Korfbalstars zomerclinics
In de zomer gaan we bij THOR genieten van een welverdiende vakantie. Heb je zin om in de zomervakantie te korfballen, geef je dan op voor de korfbalclinics van Korfbalstars!
Meer informatie vind je hier: https://www.korfbalstars.nl/zomerclinics/
 
Vanaf 5 juni worden de Corona-maatregelen versoepeld. Hier zijn wij erg blij mee, want dit betekent dat:
 • Senioren van 27 jaar en ouder ook mogen trainen/spelen, zonder 1,5 meter afstand te houden. Vanaf 5 juni worden alle senioren en de huidige A1 als één groep gezien. Er wordt een onderlinge competitie opgezet, zoals de spelers jonger dan 27 jaar de afgelopen weken al hebben gespeeld.
 • Spelers tot en met 17 jaar mogen competitiewedstrijden spelen. De KNKV zal hiervoor een wedstrijdprogramma maken voor 12 juni, 19 juni en 26 juni. Dit betreft zowel thuis- als uitwedstrijden. Op dit moment is het programma nog niet bekend.
  Er is besloten om deze wedstrijden te spelen met de teams van volgend seizoen (zie onder).
De gemeente Woerden heeft toestemming gegeven om binnen de gemeente voor jeugdspelers t/m 12 jaar wedstrijden te mogen spelen. Daarom spelen de F, E en D op zaterdag 5 juni wedstrijden tegen Reflex (Woerden) en SDO/Fiable (Kamerik). Het programma voor zaterdag 5 juni vind je op de site en zullen via WhatsApp in de Team-apps worden gedeeld.
 
Teamindeling seizoen 2021/2022
De teamindeling voor de jeugd voor volgend seizoen is bekend. De TC heeft haar best gedaan om iedere speler in een passend team te plaatsen, waarbij het plezier hebben met elkaar voorop staat. Heb je vragen over de teamindeling, neem dan contact op met de TC.
Er zullen volgend seizoen 3 seniorenteams worden opgesteld op het veld en 4 seniorenteams in de zaal, deze teams zullen tijdens/na de selectieperiode in/na de zomervakantie worden samengesteld en bekendgemaakt.
 
F1 (6 spelers) E1 (7 spelers)
Yara Seth Mette Milan
Stephanie Levi Fenne Simon
Tess Boaz Puk Ezra
      Tim
 
D2 (8 spelers) D1 (9 spelers)
Fenna Cas Sanne Thijmen
Megan Mees Rachel  
Alexandra Jozua Maartje  
  David Lindsey  
  Lucas Yinthe  
    Sanne  
    Evi  
    Suze  
 
B1 (9 spelers) A1 (9 spelers)
Sophie Koen Julia G Sjoerd
Rianne Joran Renee  
Ilse Jasper Julia N  
Frederique Ties Emma  
Sarah   Madelon  
    Charlotte  
    Julia B  
    Toscha  

 

Beste jeugdleden en ouders,
 
De zomervakantie komt alweer dichtbij. Elk jaar is het gebruikelijk om de eerste week van de zomervakantie met de jeugd van THOR op kamp te gaan naar een huisje. Echter kan dit, net als vorig jaar, wegens COVID-19 niet doorgaan.
Maar de kampcommissie heeft niet stilgezeten en heeft ook voor dit jaar weer een alternatief bedacht. Het THORkamp is tenslotte de leukste week van het jaar! Dus SAVE THE DATE: donderdag 22 juli t/m zondag 25 juli 2021 gaan wij, net als vorig jaar, drie nachten met tenten op het THORveld slapen!
 
Als jou dit leuk lijkt om hier bij te zijn en als dit van ouders mag, horen wij dit graag zo snel mogelijk van jou en uiterlijk vóór maandag 7 juni 2021. Mail dan jouw naam, geboortedatum, team en welke dagen je mee wilt naar: thorkampharmelen@gmail.com
Op het veld zullen er net als vorig jaar leuke activiteiten plaatsvinden. Welke activiteiten zijn nog een verrassing, maar leuk zal het zeker worden!
 
De prijs voor leden is: €15,- per persoon per dag en voor niet-leden €20,- per persoon per dag. Ben jij tussen de 6 en 18 jaar? Ben jij lid van THOR of ben jij een vriendje, vriendinnetje, neef, nicht, broer of zus van iemand die lid is van THOR?
Geef je dan snel op!
 
Wanneer jij hebt doorgegeven dat je mee wilt, zullen wij na 7 juni meer informatie geven over het coolste kamp van het jaar. Mochten er vragen zijn, stuur dan een mailtje naar: thorkampharmelen.nl@gmail.com of stuur een appje naar Lars Catsburg 06 53 76 43 02 of Manon Gerritsen 06 23 39 90 91. Wij hebben er in elk geval weer zin in!
 
Met vriendelijke groet,
De Kampcommissie van kv THOR
 
Beste leden,
 
In de vorige nieuwsbrief schreef ik al over weer plannen maken, dat was toen vooral hoopvol, optimistisch maar met de recente aankondigingen van de regering is het nu echt. We hebben veel plannen, de jeugd (t/m huidige A2) gaat zelfs nog een verkorte competitie spelen, door de korfbalbond georganiseerd.
 
En aanstaande zaterdag een hele dag voor wedstrijden en een geopend terras (en over een paar weken de kantine), wel nog even je gegevens noteren en een Coronacheck, maar het kan allemaal weer.
 
We hebben ook ons bestuur weer compleet, de vacature van Judith als secretaris wordt ingevuld door Arja van Vliet. Arja is ook voorzitter van de TC dus daar kan ze nu zeker wat extra steun gebruiken!
 
Tenslotte kan ik melden dat BSO Ballies definitief wordt overgenomen door Kind&Co, een bekende en grote aanbieder van kinderopvang in onze regio. Zij hebben aangegeven de locatie vooral te willen behouden dus dat is goed nieuws voor de ouders, kinderen en voor ons!
 
Veel korfbalplezier de komende tijd,
namens het Bestuur,
John
 

Download dit overzicht voor thuis op het prikbord

Zaterdag 22 mei

Tot 14.30 Jeugd: 2 palen toernooi

 

Zaterdag 29 mei

11.00 - 12.00 Onderling F1/E2
12.15 - 13.15 Onderling D1/E1
13.30 - 14.30 Onderling A2/B1

 

Teams van onderlinge wedstrijden voor de jeugd zullen tijdens de training voorafgaand aan de wedstrijd bekend worden gemaakt.

Zodra de Corona maatregelen dit toelaten zullen de senioren van 27 en ouder worden toegevoegd bij de A1/Senioren onder 27.

Reguliere trainingen

Maandag

19.15 - 20.00 A1, senioren < 27
20.00 - 21.00 senioren van 27 en ouder

 

Woensdag

18.00 - 19.00 F1, E2, E1, D1 en B1
19.00 - 20.00 A2
19.15 - 20.00 A1, senioren onder 27
20.00 - 21.00 senioren 27 en ouder

 

Beste jeugdleden en ouders,

De zomervakantie komt alweer dichtbij. Elk jaar is het gebruikelijk om de eerste week van de zomervakantie met de jeugd van THOR op kamp te gaan naar een huisje. Echter kan dit, net als vorig jaar, wegens COVID-19 niet doorgaan. Maar de kampcommissie heeft niet stilgezeten en heeft ook voor dit jaar weer een alternatief bedacht. Het THORkamp is tenslotte de leukste week van het jaar!

Dus SAVE THE DATE: donderdag 22 juli t/m zondag 25 juli 2021 gaan wij, net als vorig jaar, drie nachten met tenten op het THORveld slapen!

Als jou dit leuk lijkt om hier bij te zijn en als dit van ouders mag, horen wij dit graag zo snel mogelijk van jou en uiterlijk vóór maandag 7 juni 2021. Mail dan jouw naam, geboortedatum, team en welke dagen je mee wilt naar:

Op het veld zullen er net als vorig jaar leuke activiteiten plaatsvinden. Welke activiteiten zijn nog een verrassing, maar leuk zal het zeker worden!

De prijs voor leden is: €15,- per persoon per dag en voor niet-leden €20,- per persoon per dag.

Ben jij tussen de 6 en 18 jaar? Ben jij lid van THOR of ben jij een vriendje, vriendinnetje, neef, nicht, broer of zus van iemand die lid is van THOR? Geef je dan snel op!

Wanneer jij hebt doorgegeven dat je mee wilt, zullen wij na 7 juni meer informatie geven over het coolste kamp van het jaar.

Mochten er vragen zijn, stuur dan een mailtje naar: thorkampharmelen.nl@gmail.com of stuur een appje naar Lars Catsburg 06 53 76 43 02 of Manon Gerritsen 06 23 39 90 91.

Wij hebben er in elk geval weer zin in!

Met vriendelijke groet,

De Kampcommissie van kv THOR

 

Korfbalvereniging THOR uit Harmelen zoekt voor het komend seizoen 2021/2022 trainers/coaches voor THOR 2, 3 en 4. Zij spelen alle drie breedtesport op zaterdag.
Als trainer/coach van THOR 2 ben je veel in overleg met de hoofdcoach en is het doel om door te groeien naar wedstrijdsport. Zoals het er nu naar uit ziet wordt THOR 3 een wat meer jong ervaren team. THOR 4 zal een jong team worden die grotendeels uit dames bestaat. 
De trainingsavonden van alle teams zijn op maandag en woensdag.
 
Korfbalvereniging THOR is een vereniging die staat voor prestatie, maar vooral voor plezier en gezelligheid.
Ben jij iemand die gemotiveerd is om het team wat bij te brengen, traint/coacht voor zijn/haar plezier of iemand die net startende is en nog veel kan leren?
Stuur dan jouw gegevens met een motivatiebrief naar tc@kvthor.nl

Op zaterdag 12 december hadden alle jeugdteams tot en met de A1 een korfbalclinic. Een ervaren korfballer (topcoach Lion van Klooster) samen met twee ervaren assistenten (Resy Weijts en Fabienne van Erk, speelsters Fortuna A1 en Oranje U19), kwamen een korfbalclinic geven. We begonnen de clinic met oefeningen met de bal om onze vaardigheden te verbeteren. Een voorbeeld hiervan is: de bal via de muur spelen naar een teamgenoot, die hem vervolgens weer terug speelde. Ook moesten we in tweetallen scoren op elke korf. Dat was grappig, want we speelden op korven met een andere hoogte. 

We hebben een nieuwe manier van een partijtje geleerd. Op deze manier had je niet dat de ene kant aanval was en de andere verdediging. Maar je had als de ene kant aanval was, was de andere kant dat ook. Deze manier hebben we ook gespeeld met de twee ervaren assistenten, waarbij we met tien spelers tegen twee assistenten hebben gespeeld. De ervaren assistenten zouden winnen als ze een keer scoorden en de spelers als ze twee keer scoorden. De assistenten wonnen uiteindelijk. 

Ik vond het een erg leuke korfbalclinic, omdat we nieuwe vaardigheden geleerd hebben die we in wedstrijden weer kunnen toepassen.

Joran (B1)

Klik op een afbeelding voor een vergroting

 
 

Kantinezaken

Kantinedienst:

Zaterdag 18 september 2021

10:00 - 12:00 : Bianca & Arja
12:00 - 14:00 : Lida & Leonie
14:00 - 15:30 : Renee & Julia
15:30 - 17:15 : Jannika & Karlijn
17:15 - einde : THOR 1

Graag zelf ruilen als je niet kan !

Uitslagen

Nikantes 1 - THOR 1 11 - 14
SDO 5 - THOR 3 10 - 3
Synergo A4 - THOR A1 7 - 13
SGV B2 - THOR B1 4 - 10
Fortissimo D1 - THOR D1 12 - 1
De Vinken D2 - THOR D2 6 - 0
Nova E2 - THOR E1 14 - 3
Luno F2 - THOR F1 1 - 4

realisatie: oscreative webdesign