Home kv Thor

Het jaar 2020 gaat bijna van start en dat willen wij natuurlijk met jullie vieren. Daarom nodigen wij alle kinderen van THOR en vriendjes/vriendinnetjes uit op: 10 januari 2020 vanaf 18:00 uur.
Om lekker met elkaar te eten en te dansen met een echte DJ. Iedereen die komt mag een lekker hapje maken voor het zelfgemaakte buffet. Kom jij ook? Geef je dan op vóór woensdag 8 januari 2020 en trek je mooiste kleren uit de kast. Het duurt tot 20:00 uur.

Na de activiteit is er een nieuwjaarsborrel waar alle papa’s en mama’s ook mogen komen om gezellig een drankje te drinken om het nieuwe jaar te vieren.
Nieuwjaarsborrel en evt. dansje voor alle overige leden en betrokkenen. Vrijdag 10 januari 2020 vanaf 20:00 uur in de THORkantine proosten we op het nieuwe jaar!

Voor de wedstrijd tegen Korbis zijn we zaterdag 7 december afgereisd naar Waddinxveen. Na inschieten en warm lopen begon de F1 aan de wedstrijd.
Er werd direct goed verdedigd door THOR F1 en Ivan wist dan ook het eerste punt te maken. Helaas wist Korbis binnen 1 minuut de gelijkmaker te maken ?.
Verdedigend werd er door de F1 goed gespeeld, Mette, Ivan, Milan en Ezra hebben heel wat meters over het veld gerend om de tegenstanders van de korf weg te houden. Helaas wist Korbis een flink aantal keer te scoren. Maar gelukkig was daar Mette, die nog een punt scoorde. De andere F1 spelers probeerden de bal weg te halen van hun tegenstanders en ook van ver te scoren, helaas zonder resultaat.
Korbis heeft uiteindelijk gewonnen met 20 - 2. Maar we zien wel een mooie ontwikkeling bij de spelers van de F1 en verdedigend is er goed gespeeld!

Aanstaande zaterdag, 21 December, is er een thuiswedstrijd om 1 uur. Komt u ons aanmoedigen?!

Er werd gesprongen, er werd gedanst, er werd gescoord en er werden pakjes bezorgd. Wat hebben de hulppietjes bij THOR hard gewerkt! Alle 40 kinderen hebben een pietendiploma verdiend. Tot slot werd er een korfbal wedstrijd gespeeld tegen twee echte pieten! Dit jaar wonnen de Pieten, maar voor volgend jaar hebben we er vertrouwen in dat de kinderen gaan winnen.

Wil je meetrainen om volgend jaar de Pieten te verslaan? Dan ben je op woensdag van 17.00 tot 18.00 van harte welkom op de training in sporthal De Kroon. (Er is geen trainen op 18 dec, 25 dec en 1 jan)

Klik op Lees Meer voor de foto's.

De eerste officiële zaalwedstrijd afgelopen zaterdag 23 November van THOR F1 tegen Tempo F1.
Vol energie werd er begonnen aan de wedstrijd, er werd goed overgespeeld en er was fanatiek verdedigingswerk te zien!Helaas wist de tegenpartij een punt te maken, maar daar liet de F1 zich niet door uit het veld slaan en gingen stevig door, onder aanmoediging en support van Ouders en Coaches. Ondanks dat de tegenpartij nog een punt wist te scoren, wist Mette ook een punt te scoren! Toen de tegenpartij nog een aantal keer wist te scoren, kwam Ezra als superspeler in het veld en zette al zijn energie in om goed te verdedigen en de tegenstander op afstand te houden. Bienne pakte de bal een aantal keer goed op en gooide hem weg en ook Milan wist goed te verdedigen en actief op de bal af te gaan! Ivan scoorde nog 2x voor THOR F1.
De uiteindelijke stand is geworden: 4 - 15. Helaas verloren, maar goed korfbal laten zien door de spelers van de F1.
As. Zaterdag staat er weer een wedstrijd gepland uit in Bodegraven om 13.20 uur.
Als u tijd en zin hebt, wees welkom om ons aan te moedigen!!

De laatste wedstrijd van dit seizoen op het veld, het was een koude natte dag, maar dat was voor de spelers geen probleem. Vol goede moed begonnen ze aan de wedstrijd, de tegenpartij schoot meerdere malen op de korf, maar dat was zonder resultaat.  Er werd goed verdedigd door Mette, Bienne, Ivan en Ezra. Coah Toscha moedigde aan en ook de duders aan de kant lieten van zich horen ?.
OVVO F1 wist 3x te scoren, waardoor onze superspeler het veld in kwam, Jozua. Hij zorgde voor snelheid in het spel, helaas wist OVVO F1 net voor rust nog een punt te scoren, waardoor de stand tijdens de rust 0-4 was. Na de rust gingen we met volle moed verder, er werd goed overgespeeld en Jozua wist 3x te scoren. Ook Ezra scoorde nog een treffer, waardoor de eindstand 4-6 is geworden.
Het veldseizoen zit erop, wat hebben we veel geleerd en goed ons best gedaan! Op naar een nieuw seizoen in de zaal!
Komt u ons dan weer aanmoedigen?!

De jongens en meisjes van de F1 stonden afgelopen zaterdag 12 oktober tegen over een uitdagende tegenstander van Koveni in Nieuwegein. Hoewel de tegenpartij sterker oogde, was er geen sprake van spanning. De spanning die er was, kwam door de scheidsrechter die een aantal minuten te laat op het veld aanwezig was.
De start was pittig. De tegenpartij scoorde al snel. Maar onze ploeg bleef moedig weerstand bieden. Zo was het dat Ezra de eerste tegen score maakte en de tegenpartij daarmee even uit balans wist te brengen. De stand was daarmee gekomen op 8 - 1. De energie werd daardoor versterkt bij onze F-jes en deze grepen hun kansen. Met goed overgooi werk van Milan, Ezra en Ivan en met tussendoor verschillende tactisch uitgevoerde ongeplande kopballetjes door o.a. Mette en Bienne, domineerden ze even kort de wedstrijd. Echter de tegenpartij bewees ervaren. Maar wederom lieten onze jongens en meisjes hun kracht zien toen Ivan de tweede tegen score maakte. De rest van de wedstrijd hebben onze jongens en de meisjes goed gespeeld en kansen proberen te benutten. Helaas moesten ze ondanks dat, de overwinningszegen aan de tegenpartij geven.

As woensdag 16 oktober is de laatste training op het veld voor de jeugd. Voor de senioren zal Harry aangeven wanneer de laatste veldtraining is.

Trainingen Zaal

De eerste training in de zaal is op woensdag 6 november.
De trainingstijden zijn als volgt:

Woensdag
17.00-18.00 D1 + E1 + E2 + F1 + Kangoeroes
18.00-19.00 C1 + B1
19.00-20.00 A2 + A1
20.00-21.15 wedstrijd Midweek (20/11, 18/12, 22/1, 5/2, 12/2, 11/3 en 18/3)
21.15-22.30 Senioren

Wanneer Midweek uit speelt (alle andere trainingsdata dan hierboven benoemd) trainen de Senioren van 20.00-21.30

Maandag Sporthal de Kroon(1e training 11 november)
18.45-19.45 A1 + A2

Maandag gymzaal Noord (1e training 4 november)
20.30-21.30 Senioren

Wanneer je niet aanwezig kunt zijn bij een training of wedstrijd meld je je ruim op tijd af bij je trainer.

Zaterdag 25 mei 2019 stond de return van THOR F1 tegen Tweemaal Zes F1 uit Maartensdijk op het programma. Vorige week werd er tegen deze ploeg een flink verlies geleden (5-25). Na een goede training op woensdag onder leiding van Janne en Jochem waren we niet van plan om deze week met soortgelijke cijfers naar huis te gaan.
In de eerste 10 minuten leken David, Mees, Mette en Megan net als vorige week wat verdonderd door de snelheid en het goede schieten van TZ, waardoor we al snel tegen een achterstand aankeken. David scoorde een mooi afstandschot en na 10 minuten spelen stond er 6-1 op het scorebord. De eerste wissels werden ingezet en Janne en Jochem moedigden onze spelers aan om goed te verdedigen en bij je eigen tegenstander te blijven.  Dit lukte! Door goed te verdedigen en samen te spelen konden David en Evi scoren. Ruststand 6-3.
Na rust kwam TZ sterk uit de kleedkamers. Zij scoorden snel 2 doelpunten. THOR creerde veel kansen, maar helaas was er wat moeite met de afronding. Gelukkig scoorde Evi nog een keer, waardoor de stand met nog 10 minuten te spelen 8-4 was. In de laatste 10 minuten wist Evi nog 2x te scoren en TZ 1x, wat de eindstand 9-6 maakte.
THOR F1 heeft haar doel deze wedstrijd gehaald, door met betere cijfers thuis te komen. Zeker de tweede helft is er erg goed gespeeld!
Volgende week  1 juni staat er weer een uit-wedstrijd op het programma. Dit keer tegen KCD F1 uit Doorn om 10.00 uur

De afgelopen weken is gebleken dat er regelmatig spelers afzeggen voor de wedstrijd, omdat er een weekendje weg is gepland, of vanwege andere verplichtingen. Wedstrijden kunnen hierdoor niet doorgaan. Naast dat dit extra werk oplevert om de wedstrijd te verplaatsen, is dit natuurlijk ook erg jammer voor de teamgenootjes, die wel rekenen op een wedstrijd.
Om dit zo veel mogelijk te voorkomen willen we vragen om weekendjes weg/andere verplichtingen zo veel mogelijk op momenten te plannen dat er geen korfbalwedstrijden zijn gepland.

Zaterdag 5 oktober mocht THOR F1 in Harmelen aantreden tegen Viko F2. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, omdat beide teams nog niet eerder dit seizoen een wedstrijd wist te winnen.
Helaas kon Milan niet meedoen, omdat hij ziek was. Gelukkig wilde Tess aanwezig zijn als superspeler, bedankt Tess!
De eerste aanval van THOR bleek een hele goede. Na goed vergooien scoorde Mette het eerste doelpunt, waardoor we met 1-0 voor kwamen. THOR speelde goed samen en had mooie kansen. Toch was het Viko dat wist de scoren. Gelukkig wist Ezra met een mooi schot THOR weer op voorsprong te brengen. Na rust kwam Viko goed uit de startblokken, zij scoorden de gelijkmaker. Door goed samenspel van Bienne, Ezra, Ivan en Mette wisten Ezra nog 2 keer te scoren, waardoor de stand 4-2 werd. Viko scoorde nog een keer, wat weer spanning in de wedstrijd bracht. Met nog een mooi doelpunt van Ivan werd de wedstrijd beslist, de einduitslag is 5-3. Iedereen was erg trots op deze mooie prestatie!
Volgende week wacht een moeilijke wedstrijd tegen Koveni om 12.30 in Nieuwegein. We kunnen alle support gebruiken, wees allen welkom!
 

De wedstrijd THOR 1 - Eureka 1 zal starten om 16:00 uur

Agenda

Geen evenementen

Zaaldienst

Taken Zaaldienst

Zaterdag 25 januari 2020

10:00 - 13:15 : Wout van Zaale
13:15 - 16:30 : Fleur v/d Bosch
16:30 - 20:00 : Lida van 't Hoog

Uitslagen

Corvers 1 - THOR 1 13 - 26
MIA 5 - THOR 2 11 - 14
Vinken 3 - THOR 3 15 - 14
OVVO 6 - THOR 3 8 - 7
Fortissimo - THOR MW1 20 - 7 
Atlantis A1 - THOR A1 16 - 15
Viking B1 - THOR B1 8 - 7
Madjoe C5 - THOR C1 1 - 6
Pernix D3 - THOR D1 11 - 0
Corvers E1 - THOR E1 3 - 3
OVVO E4 - THOR E1 9 - 9
Victum F1 - THOR F1 8 - 5

realisatie: oscreative webdesign