Op 12 Januari speelde THOR A1 een wedstrijd tegen de koploper RDZ A1.
THOR A1 was een beetje zenuwachtig maar had er volle vertrouwen in. Zo begon de wedstrijd goed. Al heel snel viel de eerste doorloopbal van Tom. Helaas kort daarna scoorde RDZ de 1-1.
THOR A1 wilde geen gelijke stand, dus maakte met een paar sterke aanvallen 5 doelpunten achter elkaar. Vervolgens ging THOR A1 de rust in met een stabiele 9-4 .

In de kleedkamer werden nog een paar verbeter puntjes gegeven. Ook na de rust bleef THOR A1 scoren en maakte er weer 5 achter elkaar. Helaas was het voor het publiek geen spannende wedstrijd maar wel een leuke wedstrijd met mooie aanvallen. Natuurlijk als afsluiter rende Wout diep langs de korf en Tom was aanwezig met zijn talent bal en wilde een diepe bal gooien die met èèn hand in de korf belandde (zoals gepland). Waarmee de wedstrijd met een stand van 19-6 eindigde.

Doelpunten: Josse (4), Tom (3), Jannika (3), Lisa (3), Jochem (2), Jitske (2), Wout (2).