THOR F1 mocht zaterdag spelen tegen Vriendenschaar in Bodegraven. Wat een spannende wedstrijd!
THOR ging goed van start. Megan scoorde een aantal keer en er werd goed verdedigd door de anderen, maar de tegenstanders kwamen goed terug. Na de eerste 10 minuten stond het al 5-5. Na de rust gaat THOR weer goed van start. Seth laat zien dat hij goed kan schieten op de korf, net in het veld en gelijk raak. De tegenstanders zijn goed en schieten er ook een aantal in de korf. Fenna laat zien dat zij ook van veraf goed kan schieten in de korf! Er wordt hard verdedigd en geschoten op de korf. Met 8-10 gaat THOR de rust in.
Na goed teamoverleg laat THOR weer doelpunten zien. Megan en Fenna schieten er veel raak in de korf. Ivan en Mette verdedigen goed en proberen ook raak te schieten. De tegenpartij schiet er ook nog 1 in. THOR staat voor met 11-13. Het is erg spannend. De laatste 10 minuten waren lastig. De tegenstanders schoten er veel raak in de korf.
THOR heeft goed samen gewerkt en Seth mocht nog even als superspeler in het veld. Een sportieve en leuke wedstrijd om naar te kijken. De eindstand 18-15.

Zaterdag 14 maart 2020

10:00 - 13:00 : Jannika v.d. Heuvel