Dit bericht is vooral belangrijk voor alle trainers, coaches, scheidsrechters en spelers die een eigen mobiele smartphone hebben.

Mogelijk dat jullie hebben gemerkt dat er foto’s zijn genomen van een aantal jeugdleden. De spelerskaarten gaan binnenkort vervallen, daarvoor in de plaats komt het digitale wedstrijdformulier (DWF) in Sportlinked. Dit seizoen is de bond (KNKV) begonnen met de invoering van het digitale wedstrijdformulier. Mogelijk dat jullie de afkorting DWF al hebben zien langskomen in een eerder bericht. Alle seniorenwedstrijden werken al met Sportlinked. Per 1 januari zijn de A-teams verplicht Sportlinked te gebruiken, per 1 februari zijn dit ook de B, C en D-teams en per 1 maart volgen de E en de F teams.

Sportlinked is een app die je kan downloaden op je smartphone of tablet. De handleiding is te vinden op internet en te vinden met de volgende link: Handleiding Sportlinked

Belangrijk bij het registreren is dat het e-mailadres wordt ingevoerd, gelijk is aan wat Petra Catsburg in de ledenadministratie heeft ingevoerd. Ouders die geen lid van THOR zijn, kunnen geen gebruik maken van de Sportlinked app of zij moeten dit namens hun kind doen.

Voor de wedstrijd is het belangrijk dat het digitale wedstrijdformulier in Sportlinked is ingevuld met de spelende leden en een aanvoerder. Zodra er 8 spelers zijn geselecteerd voorzien van aanvoerder  © (van captain), kan het wedstrijdformulier naar de scheidsrechter worden gestuurd. Coaches van de jeugdteams kunnen dit ook doen, zelfs als zij niet bij de wedstrijd aanwezig kunnen zijn.

Het is belangrijk dat alle scheidsrechters de Sportlinked app op hun smartphone of tablet hebben die zij meenemen naar de wedstrijd.

Binnen de Technische Commissie is Matthias Kuiken het aanspreekpunt en zal bij vragen kunnen helpen. Het wordt voor de scheidsrechters belangrijk dat indien zij hun wedstrijd niet kunnen fluiten dit doorgeven aan Matthias. Dan kan nog voor zaterdag de juiste scheidsrechter in Sportlinked worden ingevoerd. Eventueel kan de coach van de thuisspelende ploeg de scheidsrechter in Sportlinked vervangen.

De scheidsrechters zullen bij gebruik van Sportlinked merken dat naast hun eigen te spelen wedstrijden ook wedstrijden staan van jeugdteams die zij moeten fluiten.

Spelers die geen smartphone of tablet hebben, willen jullie dit melden bij de technische commissie.

Heb je een smartphone maar geen abonnement, zorg er voor dat je het wedstrijdformulier naar de scheidsrechter stuurt voordat je op pad gaat.

Scheidsrechters zonder abonnement, vraag naar de WIFI-code in de sporthal.

Het bestuur heeft toegezegd voor WIFI te zorgen in de THOR-kantine.

Met vriendelijke groet,

Rudy van Bemmel