Wat hadden we toch een fantastische dag op zaterdag 10 juni. 2 fantastische clinics voor de jeugd en senioren gegeven door Marijn van den Goorbergh en Jose Alvarez Andres, de 2 internationals van de uit de korballeague spelende club DVO Bennekom. Daarna een geslaagd ouder/kind toernooi en mochten de “oudjes” van de midweek het opnemen tegen (hun kids) de B1. Na een heerlijke barbecue en een optreden van onze eigen "THOR-band " werd het een lange, maar geslaagde dag.

Ook werden er nog wat mensen in het zonnetje gezet. Joyce Steenpaal werd uitgeroepen tot Sportvrouw van het jaar en Demi van ’t Hoog werd uitgeroepen tot aanstormend talent! Ook speciale dank voor de Barbecue commissie die dit al 15 jaar hebben georganiseerd. Petra, Margriet, Bart, Ron, Gert-Jan, Jaap en Jaap dank hiervoor. Zij geven het stokje over aan Matthias en Linde. Fijn dat er toch weer mensen opstaan om het over te nemen.

Na meer dan 15 jaar in het bestuur te hebben gezeten, is Lida helaas echt gestopt. Het bestuur vond dat zij na zoveel inspanning terecht werd benoemd tot LID VAN VERDIENSTE! Bloemen en een toepasselijk cadeau hoorden daar natuurlijk bij en een nat pak met dank aan Matthias, die bereid was om haar onder toezicht van veel publiek de Bijleveld in te gooien.

Ondanks de zomerstop gebeurt er toch van alles bij THOR. De eerste week van de zomervakantie is de kampcommissie weer een midweek op pad geweest met de THOR-jeugd. Grote dank voor Arjan, Matthias, Marc, Remy,Lars, Demi, Manon, Yvonne die er weer een geslaagd kamp van gemaakt hebben. Op de site vind je de foto’s.

Ballie’s de buitenschoolse opvang huurt nu 5 dagen per week de kantine. Door deze inkomsten heeft het bestuur besloten om contributie minimaal (2%) te verhogen. De contributieprijzen vind je op de site.

Simone van der Sluijs heeft in het voorjaar aan gegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. We zijn blij dat zij het bestuur komt versterken. Ook is haar opvolgster voor het wedstrijdsecretariaat ook al binnen. Manon Gerritsen gaat dit vervullen. We wensen beide dames succes met hun nieuwe functie.

Ook weer grote dank voor de technische commissie die al veel werk verricht hebben, voordat het seizoen begint. De wedstrijden moeten ingepland worden, trainer en coaches moeten gezocht worden, scheidsrechters inplannen en ze zijn ook al druk geweest voor het zaalseizoen. Ook hierin hebben we een nieuwe kracht die de zaalhuur gaat inplannen en de financiële afhandeling bij gaat houden. Benjamin veel succes met deze taak!

Jaap van Veen heeft ook voor het najaar weer de chauffeursindeling gemaakt. Dit kost ook even tijd en Jaap wilt het ook zo eerlijk mogelijk doen om de km’s goed te verdelen. Echter blijkt dat er best veel onderling geruild wordt, daarom is het voorstel dat in de zaal de chauffeursindeling i.s.m. de coach en ouders zelf gemaakt gaat worden. Wordt vervolgd.

Ook de jubileumcommissie zit niet stil. Zij zijn al druk bezig met de voorbereidingen van de stroopwafelactie en verwachten dat alle leden en betrokkenen even komen helpen op vrijdag 22 september. De koffie en stroopwafels staan natuurlijk klaar!

De selectie is al weer druk aan het trainen en ook de jeugd begint deze week weer.

We wensen iedereen weer een mooi korfbalseizoen toe.

Zaterdag 15 december 2018

13:00 - 15:00 : Demi de Jong