Foto's van de wedstrijd THOR 1 - Fluks 1 zijn hier te bekijken. Met dank aan Wim van Duuren.

De laatste wedstrijd op het veld tijdens een prettige nazomer middag in Harmelen. De drager van de rode lantaarn op bezoek bij de ploeg die zichzelf af en toe tekort doet. Een leuk affiche waarbij niks minder dan winst verwacht mag worden en onderschatting de grootste tegenstander kan worden.  In de basis starten: Damaris Kuiken (C), Linde Komduur, Matthias Kuiken en Dylan Burggraaff, bijgestaan door in het andere vak: Simone van der Sluijs, Sylvana van Schaik, Danny Looman en Mark van Dorssen. Langs de lijn wordt het team aangestuurd door trainer/coach Jasper van Peursem.

Een leuk begin van de wedstrijd met afwisselende aanvallen lijdt tot een snelle 2-0 voorsprong. Vanaf hier kroop de beslommering in de wedstrijd en werden de doelpunten in de eerste helft spaarzaam. Dit resulteerde in een magere 5-1 voorsprong bij het rust signaal van de overigens onberispelijke scheidsrechter. Een wisseling in het spelbeeld brengt in ieder geval weer tempo in de wedstrijd. De afronding blijft een aandachtspunt, maar de wedstrijd werd wel weer leuker om te zien. Een tijdige wissel met flink wat speelminuten voor Lars Catsburg en Lieke Looman wisselde nog wat meer aan de aanval. Uiteindelijk werd de wedstrijd afgefloten bij een 13-5 stand.

Resumerend staat THOR 1 na 7 wedstrijden op een doelsaldo van +45 op slechts een 3e plek. De makkelijkere wedstrijden werden over het algemeen overtuigend gewonnen en bij de concurrenten werd er weerstand geboden. Een mooie basis om in de zaal verder te gaan in de 3e klasse. Een stapje omhoog en een mooie poule om te bewijzen dat we in de 3e klasse thuis horen. Er zal in aanloop naar de zaalcompetitie geoefend worden tegen ESDO op 28 oktober in sporthal de Kroon. THOR 1 gaat op bezoek bij Hebbes op 1 november en de voorbereiding wordt afgesloten met een toernooi in Huizen. Kortom een aantal leuke wedstrijden waarbij wat extra steun natuurlijk altijd welkom is!

Wist je dat:

- Er deze wedstrijd weer een strafworp werd gemist, en dit keer niet door de aanvoerster
- Mark van Dorssen weer terug is als topscoorder van het team
- Corinda blij langs het veld zat met een korfbal in haar handen
- De gemiddelde uitslag van THOR 1 neer moet komen op 17-10 - Van de in totaal 117 doelpunten  maar liefst 65% van de heren komt
- De invallers goed waren voor in totaal 3 doelpunten

SGV 2 - THOR 2 20 - 12