Vanaf november tot april is sporthal De Kroon onze thuisbasis. Hier zijn we te gast!! Om alles ook gezellig te houden hier nog even wat huishoudelijke regels op een rijtje om alles goed te laten verlopen:

• Er mogen geen warme etenswaren vanuit de kantine genuttigd worden op de tribune. Ook het nuttigen van alcohol is verboden op de tribune.
  • Na de laatste wedstrijd/training ruimen we alles netjes op. Dit betekent: ballen in het ballenrek of in de THOR-kast en korven op de daarvoor bestemde plek. Op de foto's die naast de deuren van het materialenhok hangen kun je zien waar alles hoort.
  • Als de deuren open zijn gezet moeten die uiteraard ook weer dicht.
  • Vergeet niet de radio weer op zijn plek te zetten.
  • Het scorebord-bedieningspaneel mag in het EHBO-hok en de tafel met stoelen voor het raampje van het beheerdershokje op de tribune.
  • Verder ruimen we alle troep in kleedkamers en op de tribune uiteraard op in de daarvoor bestemde prullenbakken.

Wat ook belangrijk is om te weten: er is een AED in de sporthal. Deze hangt in het EHBO-hokje (tegenover het damestoilet)

De taken van de zaaldienst zijn te lezen in dit document.

Verder verzoek voor de rokers om hun peukjes niet voor de deur te gooien, maar in de asbakken en iedereen die sportief op de fiets komt, de fietsen netjes te plaatsen in de daarvoor bestemde rekken. Mocht er een ambulance moeten komen, dat er geen fietsen in de weg staan.

Wij hopen dat iedereen hier rekening mee kan houden zodat het voor ons en voor de andere gebruikers van de sporthal gezellig blijft. En is er iets onduidelijk of zou je graag extra materialen willen gebruiken dan kun je dit altijd aan Wim, de beheerder van de sporthal, vragen.

vr nov 23 @20:00 -
Sinterkerstbingo