Zaterdag 25 november jl. zijn Arie, Joyce en Luuk naar de Petruskerk in Woerden geweest. In de Petruskerk werd op dat moment de prijsuitreiking gehouden van de ideeënwedstrijd die was uitgeschreven door het VSB Fonds. Het VSB Fonds organiseerde de ideeënwedstrijd om haar 25 jarige bestaan te vieren. Verenigingen en individuen werden gevraagd hun ideeën op te sturen. Arie, Samantha en Luuk zijn dan ook in de pen geklommen namens THOR en hebben het idee "Korf 4 Harmelen" ingediend.

Het "Korf 4 Harmelen" idee
Het plaatsen van “multi-korven” op meerdere plekken in Harmelen (een korfbalpaal met korven op verschillende hoogtes), zodat er meer buiten-speelmogelijkheden zijn voor de jeugd in Harmelen. Aansluitend willen wij weer het schoolkorfbal toernooi organiseren, omdat er op verschillende plaatsen een multi-korf zal staan, wordt de strijd spannender dan ooit te voren.

Tijdens deze feestelijke prijsuitreiking, met prachtige muziek van Carol Ruiz op piano en zang van sopraan Tamar Niamut, heeft THOR de tweede prijs gekregen in de categorie Sport & Recreatie. Dit houdt in dat er een bedrag van €5,000.- euro beschikbaar komt om het idee uit te voeren.

Zaterdag 15 december 2018

13:00 - 15:00 : Demi de Jong