Beste jeugdleden,

Afgelopen jaar was THORkamp weer een groot succes. Daarom gaan wij dit jaar weer op kamp! Traditiegetrouw is dit in de eerste week van de zomervakantie, dat is dit jaar in de week van 16 juli.

Alle spelende leden vanaf de F1 t/m de A1 mogen mee. Ga je liever mee wanneer ook jouw allerbeste vriendje/vriendinnetje/broertje/zusje/neefje/nichtje, die niet op korfbal zit, mee gaat? Dit is geen probleem, zorg ook dat hij of zij zich opgeeft en ga gezellig samen mee op het allerleukste en coolste kamp van het jaar!

De kosten, de plaats waar we heen gaan, etc. worden later bekend gemaakt.

Geef je uiterlijk voor 31 december 2017 op. De opgave hoeft nog niet definitief te zijn. Het is meer ter indicatie van hoeveel kinderen er mee gaan. Als er te weinig kinderen zijn die zich opgeven, gaan wij als kampcommissie kijken naar een alternatief. Dus geef je zo snel mogelijk op!

Opgeven kan door een mailtje te sturen met je naam, geboortedatum en je team naar: thorkampharmelen@gmail.com

Doet het snel! Zo’n tof kamp wil je toch niet missen?

Kampcommissie kv THOR

SGV 2 - THOR 2 20 - 12