Home kv Thor

Nieuws

Sponsorkliks

Gedurende mijn jeugd was ik lid van een sportclub in de Hoekse Waard. Mijn ouders richtten ooit met een aantal de buren een hockey club op. In het begin douchten de teams – ook de gasten bij ons of bij de buren. Er was veel energie, er werd veel gelachen en er was veel saamhorigheid. Deze zaken ben ik ook allemaal bij THOR tegengekomen en dit zijn precies de redenen dat ik mij er zo thuis heb gevoeld.

Meer dan elf jaar geleden werd ik gevraagd of ik voorzitter van het bestuur van THOR wilde worden. Mijn zoon speelde bij THOR en tijdens een wedstrijd vroeg de vader (Gerard Croiset) van een teamgenoot mij of ik me in zou willen zetten voor het bestuur. Er was op dat moment geen voorzitter.

Die jaren vormden het spitsuur van ons leven voor mijn vrouw en ik, met allebei veel werken en reizen, 2 kleine kinderen, racefietsen, schaatsen en sociale contacten, die vooral buiten Harmelen waren. Ik woonde er en deed er mijn boodschappen, maar daar hield het op. Ik kende er nagenoeg niemand. Dat vond ik jammer.

Ik zegde toe om het voor een half jaar te zullen doen. Jullie namen mij op in jullie midden en werkten met me samen aan de toekomst van THOR. Ik heb enorm genoten van jullie. Daarom bleef ik aan maar wat langer aan.

Afgelopen zaterdag was het zover. Na ruim 11 jaar droeg ik mijn voorzitterschap over aan John Naborn, tijdens een bruisend Fout en Nieuw feest in onze kantine. In tegenstelling tot mij is John een actief korfballer die regelmatig met belangstelling en met kennis van zaken langs het veld naar de wedstrijden kijkt. Dat is goed voor THOR. THOR en John: veel succes en veel plezier!

Arie Oosterlee

Agenda

Geen evenementen

Zaaldienst

Taken Zaaldienst

Zaterdag 15 december 2018

13:00 - 15:00 : Demi de Jong

Uitslagen

THOR 2 - SGV 2 25 - 11
THOR 3 - KVA 6 15 - 10
THOR A2 - HKC A2 7 - 7
De Corvers b2 - THOR B1 4 - 4
THOR C1 - Fortissimo C3 2 - 9
Tweemaal Zes E1 - THOR E1 5 - 16
OVVO E7 - THOR E2 2 - 1
Atlantis F2 - THOR F1 4 - 8

realisatie: oscreative webdesign