Fluks Beachkorfbal ook dit jaar een mooie afsluiting van het korfbalseizoen!

Zaterdag 23 juni 2018 organiseert Korfbalvereniging Fluks uit Noordwijk weer het grootste en langst bestaande breedtesport Beachkorfbaltoernooi van Nederland. Door de jaren heen is het toernooi uitgegroeid tot een van de grootste ter wereld. Vorig jaar streden opnieuw ruim 100 teams uit binnen- en buitenland in het zand van het Noordwijkse strand om de titel.

Graag nodigen wij je uit voor deze sportieve, maar bovenal gezellige dag. Het toernooi begint om 10.30 uur en zal rond 16.30 uur afgesloten worden met de prijsuitreiking. Net als vorig jaar is het mogelijk om na het toernooi deel te nemen aan een gezellige barbecue met aansluitend een spetterend feest. Tijdens het toernooi wordt gespeeld volgens het monokorfbal principe met een aantal beachkorfbal aanpassingen aan de spelregels om het spel snel en aantrekkelijk te maken.

Mocht je van ver komen en toch deel willen nemen aan het toernooi en het aansluitende feest? Dan is het dit jaar ook weer mogelijk de nacht na het feest door te brengen op het korfbalveld van Fluks. Als je je eigen tent meeneemt, kan je overnachten en wordt je zondagochtend een lekker ontbijtbuffet voorgeschoteld!

Natuurlijk kunnen we tijdens het toernooi niet zonder de inzet van vele scheidsrechters. We zijn dan ook op zoek naar scheidsrechters die het leuk vinden om, verspreid over de dag, 7 á 8 wedstrijdjes te fluiten. In ruil voor deze dienst ben je de hele dag welkom bij de speciale scheidsrechterstent met gratis lunch, frisdrank, koffie, thee en een gratis kaartje voor de barbecue!

Voor meer informatie en inschrijven bezoek je onze website op www.beachkorfbal.eu. Mocht je vragen hebben omtrent het toernooi, dan kan je deze mailen naar info@beachkorfbal.eu.

Zaterdag 15 december 2018

13:00 - 15:00 : Demi de Jong