Jubileumcommissie BEDANKT!

Zaterdag 31 maart was de laatste activiteit op de laatste dag van het jubileumjaar. Ook nu had de jubileumcommissie weer iets leuks in petto. Er werden 2 top wedstrijden gespeeld tussen hoofdklasser OVVO/De Kroon uit Maarssen en de Sporting Delta van oud THOR 1 trainer/coach Eric Geijtenbeek. Beide wedstrijden trokken aardig wat publiek en dit was ook weer goed voor de kantine omzet.

Al met al kunnen we terug kijken op een prima jubileumjaar, ingeluid met een nieuwjaars receptie waar de jubileumvlag werd vertoond. Daarna vond natuurlijk een fantastische dag op 1 april plaats; voor de jeugd een ochtend in sporthal De Kroon, ‘s middags een reünie met (oud) leden en betrokkenen en afsluitend een officiële receptie en een feestavond.

Ook werd er meegelopen met de avondvierdaagse en vond er nog een super leuke seizoensafsluitingsdag plaats middels een korfbalclinic, gegeven de topkorfballers Marijn van de Goorberg en Jose Alvez van korfballeague club DVO uit Bennekom. Gevolgd door ouder kind toernooi en als afsluiting een gezellige bbq.

Ook een groot succes was de stroopwafelactie. 1250 pakjes stroopwafels zijn er verkocht door de leden en was er in januari ook nog het fout en nieuw feest waar de voorzitterswissel plaats vond.

De jubileumcommissie heeft afgelopen jaren (ook qua voorbereiding) veel werk verzet. Onze dank is groot. Nogmaals chapeau voor Jaap van Veen, Wim Rombout, Wim van Duren, Jan van Woudenberg, Lars Catsburg, Manon Gerritsen en Kees Kok. Op naar het 80 jarig jubileum!