Beste THOR-leden,

Ook aan ons is de nieuwe privacywet, de AVG, niet voorbij gegaan. Inmiddels is een privacyverklaring opgesteld en via de site beschikbaar gesteld. Jullie kunnen hem vinden via deze link, onder 'Media -> Vereniging' of onder 'Lid Worden -> Privacyverklaring'.

In verband met de AVG is er besloten voortaan geen achternamen te publiceren op de site. Uizondering hierop zijn opgestelde scheidsrechters, kantine- en zaaldiensten. Op het gedeelte van de site met de teams vinden jullie daarom voortaan alleen nog voornamen.
Daarom is het voor de TC ook niet meer mogelijk hier de opstellingen te publiceren voor het veldseizoen 2018/2019. Het document met de opstellingen is 24 juni gemaild naar alle spelende leden. Wil je controleren of je deze hebt ontvangen? De e-mails zijn gestuurd naar de e-mailadressen die bij ons bekend zijn in Sportlink. Mocht je de e-mail niet hebben ontvangen, wil je dan een berichtje sturen naar ledenadministratie@kvthor.nl.

Als je vragen hebt kun je contact opnemen met:

- opstellingen tc@kvthor.nl
- AVG            privacy@kvthor.nl