Wat een spannende wedstrijd!

De tweede wedstrijd voor de F1 speelde zich afgelopen zaterdag thuis af. We speelden tegen Tweemaal Zes uit Maartensdijk.
Het team van Tweemaal Zes werd vertegenwoordigd door vijf fanatieke meiden.  THOR liet zich echt niet afleiden en ging fanatiek van start. De aanval werd ingezet en al snel scoorde THOR de eerste doelpunten en ging aan kop in de wedstrijd. Tweemaal zes gaf zich echter niet zomaar gewonnen en na twee ronden was de stand 4-2.
Na een korte rustpauze kwam Tweemaal Zes op voorsprong en wist die voorsprong vast te houden. THOR scoorde nog een punt en hebben een spannende wedstrijd afgesloten met 5-7.
Megan, Jozua, Robin, Mette en Evi gaan met sprongen vooruit en ze kijken uit naar de volgende wedstrijd aaanstaande zaterdag!

Groeten Arja

Zaterdag 15 december 2018