Na een goede overwinning op Dalto vorige week, stond ook deze week een wedstrijd tegen Dalto op het programma. Ditmaal voor het thuispubliek. Helaas zonder Jozua en Mette. Gelukkig waren Vera en Lindsey bereid om in te vallen, waardoor we toch met 5 spelers aan de wedstrijd konden beginnen.
De wedstrijd begon flitsend. Na twee aanvallen stond THOR 2-0 voor. Een begin wat tekenend bleek te zijn voor de rest van de wedstrijd. Al snel kwam de superspeler bij Dalto in het veld, die de rest van de wedstrijd het veld niet meer heeft verlaten. Na 20 minuten spelen was de ruststand 10-2 in het voordeel van THOR. De spelers kregen van de goed coachende Annet en Janne de opdracht mee om niet van ver te schieten, maar kansen dicht bij de korf te zoeken.
Hier werd in de tweede helft goed gehoor aan gegeven en het scoren ging onverminderd door. Alle spelers hebben hun steentje bijgedragen door te scoren. Robin, Vera en Evi scoorden er 2, Megan scoorde er 4 en Lindsey was topscorer met 8 doelpunten! Eindstand 18-6.  Komende zaterdag staat er weer een thuiswedstrijd op het programma. Een streekderby tegen Luno uit Linschoten.

Komt allen THOR F1 aanmoedigen om 9.30 op sportpark Bijleveld!

Zaterdag 15 december 2018

13:00 - 15:00 : Demi de Jong