Home kv Thor

Nieuws

Sponsorkliks

We zijn al even onderweg met de veldcompetitie. Nog een paar wedstrijden en we gaan de zaal weer in. Terwijl de seniorenteams nog niet zoveel bij elkaar spelen, doet de jeugd het super goed. Er zijn kampioenskansen voor de F1, E2, E1 en A2, dat wordt een spannende laatste competitieronde. Hopelijk kunnen we de teams binnenkort huldigen. 
Ook aan het clubgebouw is en wordt hard gewerkt. De gele kleur is van de voorzijde en zijkant en daar zit nu een mooie grijze verflaag op. In het voorjaar volgt de achterzijde. Zaterdag 20 oktober wordt het rotte houtwerk vervangen boven de pui, waardoor er later een nieuw plafond kan worden geplaatst.
Verder voor in de agenda’s: vrijdag 23 november vindt de Algemene Ledenvergadering plaats en op vrijdag 14 december vindt er een Sinterkerstbingo plaats in de THOR-kantine met fantastische prijzen. Beide activiteiten zijn voor junioren en ouder.  
Op dit moment loopt de grote clubactie en er zijn al een aantal kanjers die goed bezig zijn. De opbrengst gaat naar een digitaal scorebord. De jeugdleden zelf ontvangen €0.20 cent per verkocht lot. In het voorjaar komt er weer een stroopwafelactie. Hier volgt later meer informatie over.

 Er wordt achter de schermen ook aan een nieuwe website gewerkt. Deze wordt nu volop getest en gevuld. Weer iets waar we als vereniging trots op mogen zijn. 
Vanuit de vereniging hoorden we de oproep voor nieuwe inschietshirts en trainingspakken. Dus hierbij: Wil jij als senior een trainingspak? Deze zijn te koop voor € 50.00 per stuk. Je mag zelf je broek en jasje nummer bepalen. Dit pak blijft te allen tijde jouw eigendom!  Het pak is te bestellen in de maat S, M, L, XL, XXL. De kwaliteit is dezelfde als van de pakken van de jeugd, die door de Club van 50 worden gesponsord. Wanneer je van de A naar de senioren gaat, moet je het pak inleveren bij Anja Pranger. 
Wil je een inschiet shirt bestellen?? Dat kan ook! Je kunt een shirt bestellen voor slechts € 25.00 p.p. Dit is inclusief bedrukking!!
Geef aan:
Damesmodel: 34/36/38/40/42/44/46/48
Unisexmodel: Maat: 128/140/152/164/S/M/L/XL/XXL
Tekst:
Rugnummer: Bestellen kan 20 oktober 2018. Bestelde shirts en trainingspakken kunnen niet teruggegeven worden! Voor beide geldt dat er een minimum aantal afgenomen moet worden, dus we kunnen geen garantie geven dat we de aantallen halen. Voor vragen en bestellingen kan je contact opnemen met Judith  via: secretariaat@kvthor.nl
Tenslotte is er nog leuk baby nieuws.  Benjamin en Lianne zijn op 27 september trotse ouders geworden van een mooie dochter Yael. Van harte gefeliciteerd!
Groetjes van het bestuur


realisatie: oscreative webdesign