Afgelopen zaterdag mocht het 1ste van THOR, gesponsord door “Het Wapen van Harmelen”, aantreden voor hun derde thuiswedstrijd, ditmaal tegen VZOD.

Voorafgaande aan de wedstijd speelde THOR 2 een wedstrijd tegen de ongeslagen koploper in hun poule. Ondanks een sterke eerste helft en een ruststand van 4-5, wist THOR 2 ook niet te winnen van de koploper en heeft het team verloren met een eindstand van 4-14.

Klik op de foto's voor een vergroting

Dit mocht de motivatie van THOR 1 niet drukken. Het team was vastberaden dit keer de punten thuis te houden en de eerste overwinnen van het seizoen binnen te halen.

THOR begon scherp en voor een korte periode ging de stand gelijk op. Helaas had één van de vakken van THOR moeite om tot scoren te komen. Dit zorgde ervoor dat de tegenstander een gat kon slaan van 4 punten verschil. Gelukkig wist Dylan, die goed op schot was deze wedstrijd, dit voor rust nog terug te brengen naar een tussenstand van 5-7.

De rust mocht echter niet baten voor het minder lopende aanvalsvak van THOR. Het vak bleef moeite hebben om tot scoren te komen. Met als gevolg dat de achterstand niet werd ingelopen en de clubs op 2 punten verschil gelijk bleven opgaan. Met nog ongeveer 10 minuten te spelen maakte de coach van THOR een succesvolle wissel door Marc in te brengen. Hij wist het moeilijk lopende vak tot scoren te brengen. Hierdoor wist THOR tot meerdere malen aan toe tot 1 punt verschil te komen. Helaas lukte het THOR niet om de aansluiting te vinden en kwam de wedstrijd tot einde met een eindstand van 12-13.

Aankomende zaterdag mag THOR 1 opnieuw proberen de eerste punten van het seizoen te behalen. Dan speelt het team in Lindschoten tegen Luno.

Doelpunten: Dylan 6, Matthias 2, Marc 2, Fleur 1, Lars 1.

Meer foto's van deze wedstrijd kun je vinden via deze link (met dank aan Wim van Duuren)

Zaterdag 15 december 2018

13:00 - 15:00 : Demi de Jong