Zaterdag 1 december stond de tweede wedstrijd van dit zaalseizoen op het programma, tegen Atlantis F2. De wedstrijden van zowel THOR als Atlantis van vorige week werden door beide ploegen met grote cijfers gewonnen. Het beloofde dus een spannende strijd te worden.

Spannend werd het in de eerste helft zeker! Na 10 minuten keek THOR tegen een achterstand van 2 punten aan, waar het nog niet gelukt was om zelf te scoren. Nieuwkomer David liet zien talent te hebben en scoorde het eerste doelpunt van THOR. Daarna kwam THOR meer in het spel en nam de leiding door doelpunten van Evi, Megan en Jozua. Hoewel Atlantis goed speelde bleef THOR de overhand houden, mede door de goede verdediging van onder andere Mees en Mette.

In rust gaven de uitstekend coachende Janne en Jochem goede adviezen aan de spelers. THOR liet ook in de tweede helft zien goed samen te kunnen spelen, waardoor Evi, Robin en David nog meerdere keren wisten te scoren. De eindstand werd een wel verdiende 12-7 winst.

Volgende week neemt THOR F1 het om 10.00 uur opnieuw op tegen Atlantis, dit maal in Mijdrecht. Mocht je in de gelegenheid zijn, kom zeker even langs om THOR aan te moedigen!

SGV 2 - THOR 2 20 - 12
THOR MW1 - Gemini MW1 22 - 7