Op zaterdag 1 december stond de wedstrijd THOR - ESDO op de lijst. Deze was een paar uur verlaat en dat terwijl we niet eens met de NS hadden gereisd.
De Sinterklaastijd zagen we terug in de wedstrijd voor de onze, vol woede en frustratie. Beide partijen waren zo agressief dat het haast leek op een zwarte pietdemonstratie.
Ook onze tegenstander kon dat ‘enthousiasme’ prima evenaren, zo bleek in de kleedkamer waarvan de muren duidelijk niet geluidsdicht waren.
Na een beetje inschieten, wat high-fives en een wat gehaaste vrije bal, begon de wedstrijd met het welbekende fluitsignaal galmend door de sporthal.
Maar helaas, het dichthouden duurde maar een enkel rondje, met 7 tegendoelpunten op rij was het vooralsnog bepaald geen heerlijk avondje.
Dan eindelijk was er na een lange tijd iemand die deze vernedering staakte, het was Josse die voor THOR de 7-1 maakte.
Voor ons natuurlijk fantastisch, maar een tegenstander dacht: verrek, Weet je wat? wanneer ze de bal vangt, geef ik haar gewoon een bodycheck!
Ondanks nog een raak schot van Tom waren we nog steeds niet aan de winnende hand. We gingen de rust in met 8-2 achterstand.
Manon en Lars hadden een hoop aanmerkingen als de beste stuurlui aan wal. Toch stak Lisa haar aandacht liever in het uitvoeren van de openingsbal.
Wat bleek, voor een niet nader te noemen persoon uit haar vak was die bal zo goed als onbekend. Dus probeerde ze het hem snel uit te leggen op een vrij ongelegen moment.
Telkens als de bal in het andere vak was had ze een kleine minuut om het hem te leren. Gek genoeg wist deze perfecte techniek het tij in de wedstrijd niet te keren.
Na het laatste fluitsignaal bleek de eindstand 15-7, Natuurlijk vertrok THOR met het hoofd opgeheven.
We blijven altijd positief met als vooruitzicht volgende week opnieuw te beginnen,bijvoorbeeld door te trainen op de openingsbal, zodat we daarmee wel gaan winnen.

Doelpunten: Tom (3), Josse (1),  Jochem (1) Tess (1), Jitske (1)

Zaterdag 15 december 2018

13:00 - 15:00 : Demi de Jong