Zaterdag 19 januari gingen we de wedstrijd met een klein beetje spanning tegemoet. De tegenstander, Tempo F3, had namelijk net als ons nog geen wedstrijd verloren. Daarnaast moesten we vandaag ook Mette, David en Robin missen. Maar gelukkig is ons team met ingang van deze week versterkt met de komst van Fenna, dus gingen we met 5 spelers van start. Vandaag werden we gecoacht door Gabrielle, de moeder van Evi!
Gelijk vanaf de start was te merken dat beide teams aan elkaar gewaagd waren. Door de goede verdediging van beide teams, waren er weinig kansen. Maar daar kwam in de 7e minuut verandering in na een prachtig afstandsschot van Jozua. Niet lang daarna scoorde Evi 2-0. Vrij snel na de start van de 2e 10 minuten scoorde Tempo 2-1. Maar na 2 mooie treffers van Evi gingen we met 4-1 de rust in.
Na de rust bracht Tempo een 5e speler in en dit leverde hen 2 punten op. Maar door de goede verdediging van onder andere Mees en Fenna en door 2 mooie treffers van Megan bleef er een verschil van 3 punten tussen beide partijen. In de laatste 10 minuten, waar de kansen van THOR zich achter elkaar opvolgden, zorgde Jozua tenslotte voor de mooie eindscore van 7-3.
Mede dankzij de aanwijzingen en aanmoediging van coach Gabrielle heeft THOR F1 een fantastische wedstrijd gespeeld. We zijn weer trots op ze!

SGV 2 - THOR 2 20 - 12
THOR MW1 - Gemini MW1 22 - 7