Zaterdag, 19 januari j.l, was het voor THOR 1 weer tijd voor een uitwedstrijd. Ditmaal in Amsterdam tegen Vlug&Vaardig. Deze 2 ploegen zijn altijd aan elkaar gewaagd en zorgen dan ook voor
mooie en spannende wedstrijden. Ook dit keer wist THOR dat het geen gemakkelijke wedstrijd zou gaan worden.
Na het startsein van een goed fluitende scheidsrechter liep de wedstrijd gelijk op. Sylvana van Schaik wist de score direct te openen met een mooie doorloopbal. Vlug&Vaardig wist hier ook direct op te antwoorden waardoor het al snel 1-1 stond. Vlug en vaardig weet vervolgens uit te lopen naar een 7-4 op het scorebord. Gelukkig weet THOR door goed en vooral rustig spel met de score mee te komen waardoor er de rust ingegaan wordt met een gelijke score van 7-7.

In de rust wordt er door de coach Jasper van Peursem benadrukt dat THOR vooral zo door moet gaan met spelen. Zowel aanvallend als verdedigend staat het goed. We maken weinig overtredingen
dat is positief. Met deze peptalk gaat THOR met een opgeheven hoofd de 2e helft in.

In het eerste gedeelte van de 2e helft loopt de score weer gelijk op. Wat blijft het een spannende wedstrijd. Vlug&Vaardig weet vervolgens weer uit te lopen naar een 16-12 tussenstand. Er is dan nog een kleine 10 minuten te spelen. Maar THOR zal THOR niet zijn als ze weten er nog een tandje bij te zetten. THOR blijft goed spel leveren en weet zo met een aantal goals weer dichterbij te komen tot een gelijke stand van 16-16. Een spannend slot van de wedstrijd is wat volgt. Vlug&Vaardig weet het goed uit te spelen en de tijd goed te rekken. Helaas is het dan ook zo dat Vlug&Vaardig in de laatste seconden nog een goal weet mee te pakken waardoor de wedstrijd eindigt in een 17-16 overwinning voor Vlug&Vaardig.

Score: Matthias (6), Damian (1), Dylan (3), Lars (1), Damaris (3), Linde (1), Sylvana (1).