Zaterdag 26 januari had THOR 1, gesponsord door “Het Wapen van Harmelen”, een thuiswedstrijd tegen Amsterdam 1. Amsterdam had tot nu toe 2 wedstrijden gewonnen en 3 verloren, en leek van te voren een tegenstander waarvan het 1e van THOR zou gaan winnen.
Van te voren had de coach, Jasper van Peursem, aangegeven dat de scheidsrechter van het fysieke spelletje houdt en daar dus niet snel voor zou gaan fluiten.
Vanaf de eerste minuut bleek al dat het een spannende wedstrijd zou gaan worden want na de eerste minuut stond er al een stand van 2-1 op het scorebord. Het ging gelijk op en de teams gingen de rust in met 13-10. Een eerste helft met veel doelpunten, een leuke helft om naar te kijken en met beslissingen van de scheidsrechter die soms nogal als bijzonder werden gezien.
De tweede helft begon voor THOR 1 slecht, met 3 tegendoelpunten wat een gelijke stand betekende. Vanaf dat moment bleef het steeds gelijk. Met nog 20 minuten op de klok stond er een score van 15-15 op het scorebord en op dat moment wist Amsterdam hun eerste voorsprong te pakken. THOR 1 kwam niet makkelijk meer tot score en het duurde daarom ook 16 minuten totdat zij weer tot scoren kwamen. Uiteindelijk maakte Matthias, met nog 2 minuten te spelen, de gelijkmaker en dit was ook gelijk het laatste doelpunt van de wedstrijd. Eindstand was 17-17 en dit voelde bij THOR 1 toch echt wel als een verlies. THOR 1 heeft in de eerste helft een goede wedstrijd gespeeld met veel doelpunten en in de tweede helft gewoon te weinig gescoord om de winst weten te pakken. Een wedstrijd die door iedereen als erg spannend werd ervaren.
Zaterdag 2 februari speelt THOR 1 weer een uitwedstrijd, deze keer tegen Fluks 1 in Noordwijk. Een wedstrijd waarbij de punten mee naar huis genomen moeten worden.
En oja WIJ BLIJVEN HIER!!!!
Doelpunten: Matthias (6), Dylan (3), Fleur (3), Damian (2), Lars (1), Linde (1), Lieke (1)

Stroopwafelactie
vr mei 17