THOR F1 ging snel en enthousiast van start en al snel was het 1-0, door een mooi doelpunt van Robin. Daarna volgden de doelpunten zich snel op, al waren er wel een hoop doelpogingen voor nodig. Alle spelers van THOR F1 zaten goed in de wedstrijd en waren heel fanatiek. Ook de ouders aan de kant waren heel fanatiek in het aanmoedigen van hun kinderen.
Er werden de nodige meters gerend om bij de bal te komen, ook werd er overgespeeld door het team. Janne, de coach, bleef haar team aanmoedigen om de score op te drijven.
Het was weer een boeiende wedstrijd! De doelpunten deze wedstrijd zijn gemaakt door: Robin, David, Evi en Megan.
De uitslag was: 13-2.
Op naar de volgende wedstrijd! Als het zo doorgaat, is de kans groot dat we in de volgende wedstrijd (in Maart) kampioen kunnen worden! Komt u / jij weer aanmoedigen?

SGV 2 - THOR 2 20 - 12
THOR MW1 - Gemini MW1 22 - 7