Zaterdag 9 februari moest THOR A1 aantreden tegen ESDO A1 in de thuishaven.
De spelers en coaches wisten dat het een moeilijke opgave zou worden om deze wedstrijd te winnen.
Helaas waren er een aantal basisspelers geblesseerd, afwezig of ziek. Waardoor we niet op volle sterkte konden starten. Gelukkig waren onze redders in nood: Janne en Hannah wel aanwezig om het team te versterken.
De wedstrijd begon en direct zagen we dat THOR A1 het moeilijk zou krijgen. Pasingen kwamen niet aan, doordat ESDO goed in de ballijn verdedigden. Al vrij snel kwam THOR A1 op een 0-4 achterstand. Na een paar tips en aanwijzingen van de coaches, wist THOR de bal wat langer in bezit te houden en begon THOR ook te scoren. Lisa, spelende als heer, maakte de eerste kans voor THOR gevolgd door twee schoten van Tess en Jochem. ESDO voelde THOR weer in op hun hielen zitten en scoorde vrij snel weer. THOR A1 ging met een achterstand van 4-8 de rust in.
In de rust werd verteld dat THOR A1 zich goed herpakte. Helaas was Wout ziek aan de wedstrijd begonnen en kon echt niet meer. We moesten, wegens gebrek aan reserves, met zeven man verder.
De tweede helft begon en helaas vielen de eerste vijf doelpunten bij ESDO door de korf.
Ondanks de tegendoelpunten had ESDO het best moeilijk tegen drie personen spelen in een vak. De dames konden met gemak onder druk schieten, helaas kwamen daar geen doelpunten ukt. Jochem ving in dat vak een hoop ballen af en wist zelfs nog zijn trucje onder de korf uit te voeren en na drie keer scheepsrecht scoorde hij hem eindelijk!
De tweede helft heeft THOR A1 goed gespeeld, maar helaas te weinig doelpunten om de wedstrijd te doen winnen. De eindstand was 7-15.
9 maart heeft THOR A1 om 12:45 uur thuis zijn volgende wedstrijd tegen SDO A2 uit Kamerik. In die tussentijd zal de A1 hard trainen om nog beter te worden!
Doelpunten: Tess (3), Jochem (2), Jannika (1) en Lisa (1).

Bierproeverij
za juni 15 @19:30 -