Belangrijk * Belangrijk * Belangrijk * Belangrijk * Belangrijk * Belangrijk

Wijziging lidmaatschap opzeggen!!
Per direct is er een wijziging in de opzegdatum voor het nieuwe seizoen dat start in september. Eerst was dit 30 juni 2019 en per dit seizoen gaat dit 30 april 2019 worden.
Waarom? De Technische commissie moet in mei het aantal teams doorgeven aan de bond voor het seizoen 2019-2020. Zodoende kunnen we nu beter vooraf inventariseren. Uiteraard wordt de teamsamenstelling ook eerder naar buiten gebracht.
De Ledenvergadering heeft hiervoor goedkeuring gegeven tijdens de Algemene Ledenvergadering van november 2018.

Verder:
Save the date: vrijdag 17 mei 2019, dan verwachten we iedereen voor de verkoop van de stroopwafelactie.
Save the date: zaterdag 6 juli 2019, seizoensafsluiting!
Zet deze data in je agenda en zorg dat je er bij bent! Extra info over de stroopwafelactie en seizoensafsluiting volgen uiteraard!

En:
Wil jij een rieten korf in je tuin? Pupillen- of seniorenpaal? Dan kun je er 1 kopen via Judith. Voor slechts €25,00 heb je een voetstuk (voor gras), paal en mand. Dan kun je elke dag korfballensmiley
Bij interesse even een mailtje naar secretariaat@kvthor.nl

Met vriendelijke groet,

Zaterdag 23 november 2019