Voor alle kinderen van THOR F1 was afgelopen zaterdag, 14 September, een spannende dag.
Voor het eerst speelden zij een wedstrijd op eigen veld tegen Tempo F1. Na nog even goed geoefend te hebben, ging de wedstrijd beginnen. De eerste 10 minuten liep het gelijk op, maar daarna werd Tempo sterker en schoten veel op de korf. THOR F1 kwam achter te staan, maar lieten zich daardoor niet uit het veld slaan en speelden dapper verder.
Superspeler Bienne kwam in het spel en met man/vrouw en macht werd er verdedigd door Ivan, Milan en Ezra. Mette probeerde steeds in de korf te schieten en dat had resultaat.
De uiteindelijke uitslag was 1-8. De F1 heeft heel goed gespeeld en gaan vol goede moed door naar de volgende wedstrijd as. zaterdag uit in Houten.
Komen jullie hen aanmoedigen?!