Afgelopen zaterdag speelde THOR F1 hun wedstrijd tegen Victum, helaas zonder de afwezige Ezra. Vol spanning arriveerden de spelers van THOR ruim op tijd in Houten. Er was op de training goed geoefend onder leiding van Julia en Toscha, dus de F1 begon vol goede moed aan de wedstrijd.
Na ongeveer 15 minuten korfballen schoot Ivan een van zijn eerste schoten mooi raak, waardoor THOR op 1-0 voorsprong kwam. Deze voorsprong wisten ze tot rust goed vast te houden, onder andere door mooi verdedigend werk van Milan en Mette. Ook Bienne deed erg haar best, maar desondanks wist Victum terug te komen tot 1-1 en zelfs op voorsprong te komen met 2-1.
In de laatste 10 minuten van de wedstrijd kwam Tim in het veld om mogelijk het verschil te maken. Ivan scoorde een mooi schot, waardoor de stand weer gelijk werd. Helaas wist Victum plots 3x achter elkaar de korf te vinden en werd de eindstand 5-2.

Ondanks dat er niet is gewonnen mag THOR F1 trots zijn op hun prestatie. Er is een duidelijke stijgende lijn zichtbaar in het spel en als zij zo door gaan kan het niet anders dan dat er binnenkort een wedstrijd met winst wordt afgesloten!

Komende zaterdag staat er een uit-wedstrijd in Gouda tegen Gemini F1 op het programma om 11.00 uur. Iedereen is welkom!

Kantinezaken

Zaterdag 26 oktober 2019