Op zaterdag 28 September reisden we af naar Gouda voor onze volgende wedstrijd. Het was een bewolkte dag, maar gelukkig hebben we de wedstrijd droog kunnen spelen! We begonnen vol power en enthousiasme aan de wedstrijd, maar helaas wist Gemini F1 al binnen 1 minuut te scoren, toch lieten we ons hierdoor niet uit het veld slaan en begonnen de druk op te voeren, door goed verdedigingswerk van Milan, Bienne, Ivan, Ezra en Tim. De invalcoach Yoni moedigde ons aan en ook de ouders aan de kant lieten van zich horen.
Tijdens de rust sprak de coach ons bemoedigende woorden toe, waarna we weer vol goede moed het veld opgingen. We speelden de ballen naar elkaar over, maar helaas wist Gemini ook veel ballen te onderscheppen, waardoor zij een aantal doelpunten konden maken. In het laatste kwart werd er, door THOR F1, veel op de korf geschoten, helaas zonder punt. Maar gelukkig wist Ivan er op het laatste moment nog 1 te scoren waardoor het resultaat: 15 - 1 was. Helaas verloren,  maar... we gaan vol goede moed verder!!
Komt u / jij ons aanmoedigen as. Zaterdag 5 Oktober, we spelen dan een thuiswedstrijd om 09.45 uur!

Kantinezaken

Zaterdag 26 oktober 2019