Zaterdag 5 oktober mocht THOR F1 in Harmelen aantreden tegen Viko F2. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, omdat beide teams nog niet eerder dit seizoen een wedstrijd wist te winnen.
Helaas kon Milan niet meedoen, omdat hij ziek was. Gelukkig wilde Tess aanwezig zijn als superspeler, bedankt Tess!
De eerste aanval van THOR bleek een hele goede. Na goed vergooien scoorde Mette het eerste doelpunt, waardoor we met 1-0 voor kwamen. THOR speelde goed samen en had mooie kansen. Toch was het Viko dat wist de scoren. Gelukkig wist Ezra met een mooi schot THOR weer op voorsprong te brengen. Na rust kwam Viko goed uit de startblokken, zij scoorden de gelijkmaker. Door goed samenspel van Bienne, Ezra, Ivan en Mette wisten Ezra nog 2 keer te scoren, waardoor de stand 4-2 werd. Viko scoorde nog een keer, wat weer spanning in de wedstrijd bracht. Met nog een mooi doelpunt van Ivan werd de wedstrijd beslist, de einduitslag is 5-3. Iedereen was erg trots op deze mooie prestatie!
Volgende week wacht een moeilijke wedstrijd tegen Koveni om 12.30 in Nieuwegein. We kunnen alle support gebruiken, wees allen welkom!

Kantinezaken

Zaterdag 26 oktober 2019