De jongens en meisjes van de F1 stonden afgelopen zaterdag 12 oktober tegen over een uitdagende tegenstander van Koveni in Nieuwegein. Hoewel de tegenpartij sterker oogde, was er geen sprake van spanning. De spanning die er was, kwam door de scheidsrechter die een aantal minuten te laat op het veld aanwezig was.
De start was pittig. De tegenpartij scoorde al snel. Maar onze ploeg bleef moedig weerstand bieden. Zo was het dat Ezra de eerste tegen score maakte en de tegenpartij daarmee even uit balans wist te brengen. De stand was daarmee gekomen op 8 - 1. De energie werd daardoor versterkt bij onze F-jes en deze grepen hun kansen. Met goed overgooi werk van Milan, Ezra en Ivan en met tussendoor verschillende tactisch uitgevoerde ongeplande kopballetjes door o.a. Mette en Bienne, domineerden ze even kort de wedstrijd. Echter de tegenpartij bewees ervaren. Maar wederom lieten onze jongens en meisjes hun kracht zien toen Ivan de tweede tegen score maakte. De rest van de wedstrijd hebben onze jongens en de meisjes goed gespeeld en kansen proberen te benutten. Helaas moesten ze ondanks dat, de overwinningszegen aan de tegenpartij geven.

Bootcampsessie
za juni 06 @11:00 - 14:00