De laatste wedstrijd van dit seizoen op het veld, het was een koude natte dag, maar dat was voor de spelers geen probleem. Vol goede moed begonnen ze aan de wedstrijd, de tegenpartij schoot meerdere malen op de korf, maar dat was zonder resultaat.  Er werd goed verdedigd door Mette, Bienne, Ivan en Ezra. Coah Toscha moedigde aan en ook de duders aan de kant lieten van zich horen 🙂.
OVVO F1 wist 3x te scoren, waardoor onze superspeler het veld in kwam, Jozua. Hij zorgde voor snelheid in het spel, helaas wist OVVO F1 net voor rust nog een punt te scoren, waardoor de stand tijdens de rust 0-4 was. Na de rust gingen we met volle moed verder, er werd goed overgespeeld en Jozua wist 3x te scoren. Ook Ezra scoorde nog een treffer, waardoor de eindstand 4-6 is geworden.
Het veldseizoen zit erop, wat hebben we veel geleerd en goed ons best gedaan! Op naar een nieuw seizoen in de zaal!
Komt u ons dan weer aanmoedigen?!

Zaterdag 23 november 2019

09:30 - 12:00 : Lisa van 't Hoog