De eerste officiële zaalwedstrijd afgelopen zaterdag 23 November van THOR F1 tegen Tempo F1.
Vol energie werd er begonnen aan de wedstrijd, er werd goed overgespeeld en er was fanatiek verdedigingswerk te zien!Helaas wist de tegenpartij een punt te maken, maar daar liet de F1 zich niet door uit het veld slaan en gingen stevig door, onder aanmoediging en support van Ouders en Coaches. Ondanks dat de tegenpartij nog een punt wist te scoren, wist Mette ook een punt te scoren! Toen de tegenpartij nog een aantal keer wist te scoren, kwam Ezra als superspeler in het veld en zette al zijn energie in om goed te verdedigen en de tegenstander op afstand te houden. Bienne pakte de bal een aantal keer goed op en gooide hem weg en ook Milan wist goed te verdedigen en actief op de bal af te gaan! Ivan scoorde nog 2x voor THOR F1.
De uiteindelijke stand is geworden: 4 - 15. Helaas verloren, maar goed korfbal laten zien door de spelers van de F1.
As. Zaterdag staat er weer een wedstrijd gepland uit in Bodegraven om 13.20 uur.
Als u tijd en zin hebt, wees welkom om ons aan te moedigen!!