Voor de wedstrijd tegen Korbis zijn we zaterdag 7 december afgereisd naar Waddinxveen. Na inschieten en warm lopen begon de F1 aan de wedstrijd.
Er werd direct goed verdedigd door THOR F1 en Ivan wist dan ook het eerste punt te maken. Helaas wist Korbis binnen 1 minuut de gelijkmaker te maken ?.
Verdedigend werd er door de F1 goed gespeeld, Mette, Ivan, Milan en Ezra hebben heel wat meters over het veld gerend om de tegenstanders van de korf weg te houden. Helaas wist Korbis een flink aantal keer te scoren. Maar gelukkig was daar Mette, die nog een punt scoorde. De andere F1 spelers probeerden de bal weg te halen van hun tegenstanders en ook van ver te scoren, helaas zonder resultaat.
Korbis heeft uiteindelijk gewonnen met 20 - 2. Maar we zien wel een mooie ontwikkeling bij de spelers van de F1 en verdedigend is er goed gespeeld!

Aanstaande zaterdag, 21 December, is er een thuiswedstrijd om 1 uur. Komt u ons aanmoedigen?!