Afgelopen zaterdag vertrokken we vol goede moed en enthousiasme naar Houten voor onze wedstrijd tegen Victum F1. Eerst hebben we nog even goed geoefend met inschieten. Om 09.00 uur begon de wedstrijd!
Al heel snel kwam THOR F1 op achterstand, maar daar lieten we ons niet door kisten en bleven enthousiast en gemotiveerd aanvallen en verdedigen. Maar dat mocht helaas niet baten, want Victum was echt sterk. Al snel stonden we 3-0 achter, maar gelukkig hadden we een Superspeler bij ons, die ons kon komen versterken. Nadat Victum uitgelopen was tot 5-0, scoorde Jozua voor THOR het eerste doelpunt. Gelukkig… de 0 was weg! Victum scoorde snel de 6-1, maar gelukkig was het daarna weer de beurt aan THOR om de 6-2 te maken. Ivan en Milan verdedigden goed en probeerden de bal te veroveren, hetgeen soms echt goed lukte 🙂.
De Ouders op de tribune moedigden ons aan met vol enthousiasme, hetgeen als resultaat had dat we nog 3x wisten te scoren. Mette scoorde een punt en Ezra scoorde 2 punten. Helaas scoorde Victum ook nog, waardoor de eindstand 8-5 is geworden!
As. Zaterdag, 25 Januari is onze volgende wedstrijd thuis, komt u/jij ons dan weer aanmoedigen?!