Zaterdag 15 februari stond de thuiswedstrijd tegen Korbis F2 op het programma. Ondanks dat het een moeilijke wedstrijd zou worden, begon THOR positief aan de wedstrijd. Milan was afwezig, maar gelukkig waren Seth, Tim en Simon aanwezig op de F1 te versterken.

Korbis startte scherp en binnen 10 minuten kwam Seth als superspeler binnen de lijnen. Door goed verdedigend werk van Bienne, Ivan, Ezra en Mette, kon Seth een aantal keer goed schieten. Helaas bleef een doelpunt nog uit.

Tim en Simon maakten hun korfbaldebuut, wat zij erg goed deden! Tim gooide erg mooi over en Simon liep steeds goed vrij. Naast veel doelpunten van Korbis, kwam THOR in de laatste 10 minuten ook tot scoren. Mette maakte een mooi doelpunt en Ezra schoode er zelfs 2! Dit maakte de eindstand 3-18.

De komende weken gaan we vakantie vieren, de volgende wedstrijd staat gepland op 7 maart om 9.00 in Vleuten.

Bootcampsessie
za juni 06 @11:00 - 14:00