Beste leden, ouders en betrokkenen,

Zoals jullie vast allemaal meegekregen hebben, mag de jeugd van 6-12 jaar en de leeftijdsgroep 13-18 jaar weer  trainen. Hier zitten wel protocollen aan vast die nageleefd moeten worden. Het eerste is het protocol van de KNKV/bond. Deze vindt je in de bijlage. Hierin staat ook dat de vereniging toestemming moet hebben van de gemeente. De gemeente gaat haar medewerking verlenen. Dat  hebben ze al toegezegd, echter moeten we nog even wachten op hun protocol wat dinsdag/woensdag (eind april) rond gestuurd gaat worden.

Op dit moment zijn we achter de schermen druk om dit alles in goede banen te gaan leiden en de juiste wegen te bewandelen van de bond en van de gemeente, zodat er op een veilige manier zo gesport kan gaan worden. Volgend weekend wordt er een mail rondgestuurd met daarin de trainingstijden en trainingsdagen. Deze kunnen dus afwijken van de reguliere trainingstijden/dagen. In de week van 4 mei gaat er weer gestart worden!

We hopen jullie voldoende geïnformeerd te hebben. Als er vragen zijn, dan horen we het graag.

Met vriendelijke groet,

Bestuur KV Thor