Home kv Thor
We zijn alweer een aantal weken fijn aan het trainen. We zien dat de spelers erg veel plezier hebben en het leuk vinden weer te kunnen korfballen. We zijn ook erg bij hoe goed het gaat!
De spelers weten inmiddels goed wat er van hen wordt verwacht met betrekking tot de coronamaatregelen. De handen worden voor en na de training gedesinfecteerd, er wordt geen gebruik gemaakt van de kantine, spelers kleden zich thuis om en gaan thuis naar het toilet. Ook wordt er over het algemeen goed 1,5 meter afstand gehouden tot elkaar.
 
Om de trainingen fijner en gemakkelijker, maar wel veilig, te laten verlopen worden de volgende maatregelen aangepast:
De trainingstijden op woensdag worden vanaf 3 juni een half uur vervroegd en zijn hierdoor als volgt:
  • Kangoeroes 18:00 tot 18:45 uur op veld 1
  • F1 18:00 tot 19:00 uur op veld 1
  • E1 en E2 18:20 tot 19:20 uur op veld 2
  • D1 18:40 tot 19:40 uur op veld 2
  • C1 19:15 tot 20:15 uur op veld 1
  • Senioren in overleg met hoofdtrainer
Vanaf woensdag 3 juni hoeven de spelers t/m de D zich niet meer te verzamelen bij het hek, maar mogen zij zelf doorlopen/fietsen naar het veld. Ouders mogen eventueel met hen meelopen tot de fietsenstalling. Helaas is het niet toegestaan om bij de training te blijven kijken. Ook mogen de kinderen aan het einde van de training weer bij de fietsenstalling worden opgehaald i.p.v. bij het hek.
Het is wel van belang dat bij het brengen en ophalen de ouders 1,5 meter afstand houden van elkaar.
De kinderen mogen maximaal 5 min voor aanvang van de training op het veld arriveren en worden geacht direct na de training te worden opgehaald/naar huis te gaan.
Omdat de training wordt vervroegd is het mogelijk dat je ouders met kinderen tegenkomt, doordat de kantine wordt verhuurd aan BSO Ballies. Daarom is het van belang dat de kinderen bij aankomst op het veld na het desinfecteren van de handen direct naar de trainers op het kunstgrasveld gaan.
Houdt rekening met elkaar en geef elkaar de ruimte.
 
De rol van corona-coördinator zal tijdens de trainingen van de C, B en A worden belegd bij de trainer. De aanwijzingen van de trainers dienen te worden opgevolgd. Voorlopig zal er tijdens de training van de kangoeroes, F, E en D nog wel een corona-coördinator aanwezig zijn.
 
Vanaf 1 juni hoeven spelers van 13 t/m 18 jaar ook geen 1,5 meter afstand meer tot elkaar te houden tijdens de training. Dit houdt in dat er weer mag worden getraind met verdedigers en er weer partijtjes mogen worden gespeeld tijdens de training. Tot op heden was dit alleen toegestaan voor spelers t/m 12 jaar.
Vóór en ná de training moet iedereen wel 1,5 meter afstand van elkaar houden
 

Uitslagen

KCD 1 - THOR 1 12 - 12
KCC 9 - THOR 2 6 - 11
Reflex 1 - THOR 3 12 - 7
HKC (Ha) MW1 - THOR MW1 4 - 8
SDO A2 - THOR A1 5 - 15
ESDO A3 - THOR A2 6 - 2
EKVA B2 - THOR B1 4 - 7
Reflex D1 - THOR D1 13 - 2
Vinken E2 - THOR E1 3 - 6
SDO E2 - THOR E2 1 - 3
OVVO F1 - THOR F1 9 - 3

 


realisatie: oscreative webdesign