Beste leden en betrokkenen,

Zoals iedereen heeft kunnen horen zijn er nieuwe maatregelen getroffen om te zorgen dat er minder Corona besmettingen zullen komen.

Voor kv THOR heeft dit de volgende consequenties:
-      De THOR-kantine is dicht. Er kan alleen gebruik worden gemaakt van het toilet.
-      Er is geen publiek toegestaan, na je wedstrijd/training ga je direct naar huis. Douchen kan alleen in uitzonderingssituaties.
-      Tijdens een wedstrijd mogen er maximaal 13 mensen op de bank, waarvan maximaal 8 reservespelers.
-      Alle wedstrijdbesprekingen vinden buiten plaats.
-      Houd de voorbereidingstijd voor een wedstrijd zo kort mogelijk.

Informatie voor ouders:
-      Wanneer je je kind brengt naar een training of thuiswedstrijd kun je niet blijven op de accommodatie.
-      Wanneer je moet rijden bij uit-wedstrijden wordt je gezien als begeleider van het team en mag je dus bij de wedstrijd blijven, dit geldt t/m de A.

We hopen natuurlijk van harte dat door alle maatregelen de besmettingen weer zullen afnemen en we weer op zaterdag langs de lijn kunnen supporteren en nog belangrijker, blijf gezond!

Met vriendelijke groet,

Bestuur kv THOR

Kantinezaken

Kantinedienst:

Zaterdag 18 september 2021

10:00 - 12:00 : Bianca & Arja
12:00 - 14:00 : Lida & Leonie
14:00 - 15:30 : Renee & Julia
15:30 - 17:15 : Jannika & Karlijn
17:15 - einde : THOR 1

Graag zelf ruilen als je niet kan !

Nikantes 1 - THOR 1 11 - 14
SDO 5 - THOR 3 10 - 3