Update 06-12-2020

Helaas zijn we nog steeds niet af van het Corona virus. Dit heeft invloed op ons dagelijks leven, maar ook voor onze sport. Op zaterdag 9 januari start nu op zijn vroegst de competitie. We zijn afhankelijk van de bond en van de richtlijnen die de RIVM opstelt. Hopelijk komt er dinsdag 8 december meer duidelijkheid. De senioren trainen in kleine groepjes van 4. De jeugd traint lekker door op de woensdagen.

Update 06-11-2020

De maatregelen rondom Corona worden  verder aangescherpt. Helaas houdt dit in dat de senioren voorlopig nog niet kunnen trainen. Als de maatregelen die dinsdag 3 november zijn aangekondigd worden afgebouwd, zullen we opnieuw bekijken wat er mogelijk is mbt training voor de senioren.

Gelukkig mag de jeugd wel trainen, de trainingen op woensdag zullen doorgaan zoals in eerdere berichten is aangegeven. Training op maandag gaan voorlopig niet door.

De competitiewedstrijden van 21 november gaan zeer waarschijnlijk niet door. In plaats daarvan zullen er oefenwedstrijden worden georganiseerd voor de jeugd, waarbij de teams gemengd tegen elkaar zullen spelen. Deze wedstrijden starten op 21 november om 18.00, te beginnen met jongste jeugd. Kun je niet, meld je dan af via het wedstrijdsecretariaat.

Update 17-10-2020

Gezien de maatregelen wordt er, tot nader bericht, niet getraind en ook geen wedstrijden gespeeld. De veldcompetitie komt daarmee vroegtijdig ten einde. Wanneer de zaaltrainingen in de zaal voor de senioren mogen beginnen, is nog niet bekend. De jeugd gaat wel starten in de zaal met trainen. Deze vind je hier op de website of in de vorige nieuwsbrief.
De competitiewedstrijden zullen voorlopig ook niet gespeeld mogen worden door alle andere teams. De jeugd-teams van THOR mogen nog wel trainen en spelers uit de A-jeugd van 18 jaar of ouder, mogen mee trainen, mits zij in ruime minderheid vertegenwoordigd zijn.
Voor ouders en kinderen vanaf 13 jaar is het dringende advies om ook in de sporthal een mondkapje te dragen en uiteraard 1,5 meter afstand te houden van elkaar.

Mochten er vragen zijn, dan horen we het graag!

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur.