Met droefheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden op 95-jarige leeftijd van:

Antoon van Scherpenzeel

Erelid van onze vereniging.

Jarenlang was Antoon actief binnen onze vereniging: als speler, trainer, scheidsrechter en bestuurder. Hij speelde, samen met zijn vrouw en kinderen, jarenlang een prominente rol binnen THOR. We denken terug aan al de activiteiten die hij organiseerde; als motivator kon hij iedereen aanspreken. Toen hij een stapje terug deed, werd hij benoemd tot erelid.
Behalve voor THOR heeft Antoon ook veel mogen betekenen voor de Harmelense gemeenschap. Hij was actief betrokken, zowel op maatschappelijk en kerkelijk gebied als in de politiek.

Wij gedenken hem in ere.

We wensen zijn kinderen en de overige familie en vrienden veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Bestuur en leden
Korfbalvereniging THOR Harmelen