Beste jeugdleden en ouders,

De zomervakantie komt alweer dichtbij. Elk jaar is het gebruikelijk om de eerste week van de zomervakantie met de jeugd van THOR op kamp te gaan naar een huisje. Echter kan dit, net als vorig jaar, wegens COVID-19 niet doorgaan. Maar de kampcommissie heeft niet stilgezeten en heeft ook voor dit jaar weer een alternatief bedacht. Het THORkamp is tenslotte de leukste week van het jaar!

Dus SAVE THE DATE: donderdag 22 juli t/m zondag 25 juli 2021 gaan wij, net als vorig jaar, drie nachten met tenten op het THORveld slapen!

Als jou dit leuk lijkt om hier bij te zijn en als dit van ouders mag, horen wij dit graag zo snel mogelijk van jou en uiterlijk vóór maandag 7 juni 2021. Mail dan jouw naam, geboortedatum, team en welke dagen je mee wilt naar:

Op het veld zullen er net als vorig jaar leuke activiteiten plaatsvinden. Welke activiteiten zijn nog een verrassing, maar leuk zal het zeker worden!

De prijs voor leden is: €15,- per persoon per dag en voor niet-leden €20,- per persoon per dag.

Ben jij tussen de 6 en 18 jaar? Ben jij lid van THOR of ben jij een vriendje, vriendinnetje, neef, nicht, broer of zus van iemand die lid is van THOR? Geef je dan snel op!

Wanneer jij hebt doorgegeven dat je mee wilt, zullen wij na 7 juni meer informatie geven over het coolste kamp van het jaar.

Mochten er vragen zijn, stuur dan een mailtje naar: thorkampharmelen.nl@gmail.com of stuur een appje naar Lars Catsburg 06 53 76 43 02 of Manon Gerritsen 06 23 39 90 91.

Wij hebben er in elk geval weer zin in!

Met vriendelijke groet,

De Kampcommissie van kv THOR