Vanaf 5 juni worden de Corona-maatregelen versoepeld. Hier zijn wij erg blij mee, want dit betekent dat:
  • Senioren van 27 jaar en ouder ook mogen trainen/spelen, zonder 1,5 meter afstand te houden. Vanaf 5 juni worden alle senioren en de huidige A1 als één groep gezien. Er wordt een onderlinge competitie opgezet, zoals de spelers jonger dan 27 jaar de afgelopen weken al hebben gespeeld.
  • Spelers tot en met 17 jaar mogen competitiewedstrijden spelen. De KNKV zal hiervoor een wedstrijdprogramma maken voor 12 juni, 19 juni en 26 juni. Dit betreft zowel thuis- als uitwedstrijden. Op dit moment is het programma nog niet bekend.
    Er is besloten om deze wedstrijden te spelen met de teams van volgend seizoen (zie onder).
De gemeente Woerden heeft toestemming gegeven om binnen de gemeente voor jeugdspelers t/m 12 jaar wedstrijden te mogen spelen. Daarom spelen de F, E en D op zaterdag 5 juni wedstrijden tegen Reflex (Woerden) en SDO/Fiable (Kamerik). Het programma voor zaterdag 5 juni vind je op de site en zullen via WhatsApp in de Team-apps worden gedeeld.

Teamindeling seizoen 2021/2022
De teamindeling voor de jeugd voor volgend seizoen is bekend. De TC heeft haar best gedaan om iedere speler in een passend team te plaatsen, waarbij het plezier hebben met elkaar voorop staat. Heb je vragen over de teamindeling, neem dan contact op met de TC.
Er zullen volgend seizoen 3 seniorenteams worden opgesteld op het veld en 4 seniorenteams in de zaal, deze teams zullen tijdens/na de selectieperiode in/na de zomervakantie worden samengesteld en bekendgemaakt.

F1 (6 spelers) E1 (7 spelers)
Yara Seth Mette Milan
Stephanie Levi Fenne Simon
Tess Boaz Puk Ezra
      Tim

D2 (8 spelers) D1 (9 spelers)
Fenna Cas Sanne Thijmen
Megan Mees Rachel
Alexandra Jozua Maartje
  David Lindsey
  Lucas Yinthe
    Sanne
    Evi
    Suze

B1 (9 spelers) A1 (9 spelers)
Sophie Koen Julia G Sjoerd
Rianne Joran Renee
Ilse Jasper Julia N
Frederique Ties Emma
Sarah   Madelon
    Charlotte
    Julia B
    Toscha

Kantinezaken

Kantinedienst:

Zaterdag 18 september 2021

10:00 - 12:00 : Bianca & Arja
12:00 - 14:00 : Lida & Leonie
14:00 - 15:30 : Renee & Julia
15:30 - 17:15 : Jannika & Karlijn
17:15 - einde : THOR 1

Graag zelf ruilen als je niet kan !

Nikantes 1 - THOR 1 11 - 14
SDO 5 - THOR 3 10 - 3